fredag den 27. september 2013

Eftersyn

Den kolde tid nærmer sig med hastige skridt. I dag gik Jonathan og jeg af sted mod skole og arbejde med hænderne godt puttet ned i lommerne. Koldt og klart og smukt var det.

Straks tænkte jeg på, om jeg nu har helt styr på det der vintertøj. Sidste år havde jeg henholdsvis Molo og Danefæ til ungerne. Egentlig tilfreds med begge dele, men nok mest glad for Molos model. Kvaliteten virker lidt bedre, og så er jeg ret vild med at deres model ikke er alt for bred. Den er så selvfølgelig ikke så nem at komme i, men med store børn går det nu fint, synes jeg.

Men jeg er nu også vild med de striber på Danefæs udgave! Nanna er også bare alt for skøn i de der farver, synes jeg.


Sne i lange baner de sidste vintre. Og selvom Nanna kan arve Jonathans gamle Molo flyverdragt, så skal han jo stadig have noget nyt.

Men jeg synes nok lige at prisen for en Molo flyverdragt er ret vild. Så jeg er på kik efter andre bud, som kunne være gode til større børn (7 år og op). Til en rimelig pris som for mig ligger max på de der 1000 kr.

Jeg har hørt om Didrikson, men kender ikke mærket så godt selv.


Umiddelbart ser modellen ikke mega bred ud - plus!
Den har fået bedst i test - plus!
Farven er afdæmpet - plus (når man nu er 7, er det et kæmpe plus for Jonathan vil faktisk nok helst have to-delt, men det går jeg ikke så meget ind for til den aldersgruppe).
Prisen er rigtig fin - hos Lekmer koster denne flyverdragt kun 836 kr - plus!

Men jeg kender ikke mærket så godt. Kender I det mon derude? Eller kan I anbefale andre mærker, som har en pris, pengepungen nogen lunde kan holde til?

8 kommentarer:

 1. Vi har her hjemme været meget glade for didrikson. Den har mange gode features indvendigt så den kan rettes til efter barnet. Anbefaling her fra.

  SvarSlet
 2. Også anbefaling til Didrikson herfra :-). Vi købte et sæt m jakke og bukser sidste år og det fik altså kamp til stregen med den hårde vinter og mange timers rullen ned af jordbakken i børnehaven - og det skal bruges en vinter mere. Det har 'opsygning' i ærmer og ben som vi sprætter op i år så de længere ben og arme dækkes ;-)
  God fornøjelse med børnevintertøjsshopping :-)

  SvarSlet
 3. Mine børn har brugt vintertøj fra POMPdeLUX siden 2008. Vi er vendt tilbage til mærket hvert år pga pris, kvalitet og komfort.

  SvarSlet
 4. Vi har tidligere haft Molo i to sæsoner, super kvalitet, sammenlignet med sidste års forsøg med Hummel (jøsses, den blev slidt!). I år har vi købt Didrikson, hvilket egentligt var lidt tilfældigt. Men efterfølgende har flere i omgangskredsen rost mærket, og en hurtig google-søgning gjorde mig godt tilfreds med valget. Og så synes jeg den er pæn, samtidig med den ser sporty ud på en prof måde :-)

  SvarSlet
 5. Min søn havde Didrikson sidste år, og vi var fint tilfredse :)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.