mandag den 8. oktober 2012

En skøn byttehandel - og mit vindue

Jeg har længe haft kig på de søde lysestager, som Tina laver. De er så fine og fås i netop de farver, man måtte ønske. Vi lavede en byttehandel, og jeg sendte hende stof. Jeg er meget glad for min stage, så jeg håber, at Tina også er tilfreds med stofferne.

Som jeg gik og tog billeder af denne stage, kom jeg i tanke om, at Dorte lige nu har en lille konkurrence på sin facebookside, hvor man skal vise sin vindueskarm frem. Det vindue, som får flest likes, vinder et eller andet. Jeg synes, at ideen er fantastisk, for lige præcis i vindueskarmene kan jeg altid bruge inspiration. Kik endelig ind både på bloggen By Bak og på fb - det er bestemt et besøg værd.

Nu til min stage og mit vindue.
Ja, det er så stuens vindue lige pt. Jeg er vild med mine nye sager, både elefanten og stagen. Nu skal jeg bare have valgt det billede, som skal være med i konkurrence. Jeg er i tvivl, om det skal være det, hvor man ser det hele lige for - eller et af dem hvor det er oppe fra. Hvad synes du?

7 kommentarer:

 1. Jeg hepper på 4 eller 6.... men kan egentlig også godt lide det sidste.

  Fin stage!

  SvarSlet
 2. Syntes oppefra vinklen er ret fed - kan du også tage et billede af hvordan du ser ud når du tager billederne. Har en idé om at det måske ser lidt sjovt ud. :-)
  Men jeg er enten til nr. 3, med lidt mindre græs eller et billede fra "elefantens synsviklel", altså næsten som nr.6 men taget som elefanten "ser det".

  SvarSlet
 3. Wauw hvor er det bare et flot hjørne.... I love it!!! Virkelig:)
  Jeg har også en af de skønne stager og den minder meget om din:) min kan bare ikke stå fremme da Noah vil lege tog med den.... Men super lækre billeder:)

  SvarSlet
 4. Tak for jeres hjælp :-). Det ender nok med nr 2 faktisk. Manden mente, at det var den, og jeg er nok også lidt lun på den.
  Tak for roserne :-)

  SvarSlet
 5. Sikke en fin lysestage - kan se, at du har besluttet dig for valg af billede nr. 2...kan godt forstå dit valg, men jeg tror, at jeg havde valgt nr. 6 ;-)

  KH
  Laila

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.