tirsdag den 22. oktober 2013

Grøn og blå og lige lidt lyserød

Måske tendensen siger hvidt i hvidt og med lidt mere hvidt.

Indrømmet - jeg elsker også hvidt. Men jeg kan simpelthen ikke gennemføre det. For farver gør mig altså glad. Drømmen er dog et hvidt gulv og så farvespil med møbler og nips. Pengepungen er ikke til sådanne udskejelser lige pt, og manden er slet ikke med på ideen. Lyst trægulv ender det nok med. Det har vi i køkkenet, og jeg er faktisk også glad for det.

Tilbage til stuen. Jeg har haft en del kommoder igennem derinde det sidste halve år. I har ikke set dem alle, beklager. Men jeg har bare ikke helt kunnet forene mig med dem.

Den vi har nu, tror jeg er en keeper. Jeg har fået den malet i den skønneste grønne farve og placeret fine nips ting derpå i smukke nuancer. Jeg synes rigtig godt om det!

En Kähler vase, en lille porcelænspige samt fadet er fundet på loppemarked, lysestagen er fra Søstrene Grene, blomstervasen er fra svigermor og ved siden af står min Eslau krukke (se nedenfor).

Det er så fint og hyggeligt. Jeg er vild med farverne sammen - den lille pige som samler det hele. Perfekt.


Men jeg er så meget i tvivl om, hvad jeg skal have op på væggen bagved. Skal det være et stort print? Eller en billedvæg....? Kom meget gerne med bud, hvis du har set noget, som kunne passe hertil - for der er et lidt for stort stykke med bart bagved!


5 kommentarer:

 1. Det er en fin kommode! Kan godt forstå du er glad for den. Sofie Børsting har nogle fine prints hvor farverne nok kunne passe.. :-)

  SvarSlet
 2. Hvor ser det fint ud med den lille bakke og den søde pige. Jeg går meget ind for at man skal følge mavefornemmelsen fremfor moden, så synes det er skønt at inviterer de farver ind, som øjnene trænger til. Jeg synes egentlig at du skal gøre det samme med væggen - har du en yndlingsplakat, du godt vil have op skal det være den og har du mere lyst til skiftende udstilling af mindre billeder, synes jeg du skal vælge det :)

  Glæder mig til flere glimt af Jeres smukke hjem!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 3. Hvor er den lille porcelænspige fin!
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 4. Hvor er den kommode bare fed. Super flot farve. Jeg her også meget til det hvide. Og tænker også at det gør det nemmere at skifte lidt ud med nips og møbler. Jeg tror jeg ville vælge en form for billedvæg med forskellige prints.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.