onsdag den 7. november 2012

Julestrømper

Julen nærmer sig - ih hvor jeg elsker det! Sidste år svor jeg, at jeg ville lave julestrømper til børnene. Men jeg fik det ikke gjort. Derfor er glæden endnu større nu, hvor jeg har fået lavet to - en tøset og en drenget udgave.

Nanna bestilte selvfølgelig lyserød og lilla, og Jonathan rød, blå og grøn. Det opfyldte jeg så godt, som lageret kunne - og der er sådan set nok at vælge i mellem, så det var ikke så svært ;-).

Jeg har puttet den i blogshoppen, så hvis du gerne vil have en inden den 1. december, skriv da gerne en mail snarest. Prisen er 200 kr.

21 kommentarer:

 1. Sikke smukke strømper- jeg har også gang i produktionen! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, og jeg vil glæde mig til at se dine :-)

   Slet
 2. De er smukke begge to! Er også så småt begyndt at glæde mig, selvom jeg faktisk mest er et sommermenneske :-) Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Og ja jeg er også mest til varme, men julen er nu et lyspunkt ved vintersæsonen.

   Slet
 3. Hvor er de fine! Julestrømper står også på min to do liste til denne jul! Må hellere se at komme igang!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, inden længe er det jo bare den 1/12. Tiden flyver... :-)

   Slet
 4. De er da super søde :)

  SvarSlet
 5. Virkelig fine! Kan vi ikke få et nærbillede af elefanten som hænger ed siden af? :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - og jo det findes der skam på bloggen. Lige her: http://vagavong.blogspot.dk/2012/08/rie-elise-og-en-elefant.html

   Slet
 6. De er blevet super fine dejlig med inspiratin, jeg har nemmelig planer om at sy nogle til julemarkedet, jeg må vidst på loftet og kigge efter æblepigens, jeg kan slet ikke huske hvordan den ser ud :-) Uh jeg glæder mig til at få fundet julekasserne frem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er dejligt, at julen nærmer sig nu :-).

   Slet
 7. De er helt fantastiske!
  Dejlige farver :-)

  SvarSlet
 8. Ej hvor er det bare fine Didde-Louise.... jeg er vild med dem, Julie lavede også 2 til mig sidste år, glæder mig meget til at få dem frem.... Dog er de vidst mere til pynt end til gaver, de er ikke helt så store som dine.... Så flotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak, og ja de skal faktisk gerne være ret store i det. Min veninde syede også sidste år, og derfra vidste jeg, at det var vigtigt at lave dem ekstra store ;-).

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.