tirsdag den 30. oktober 2012

Billedvæg og mere stue

Som lovet skal I hermed se lidt mere af vores stue. Eller rettere det sidste af vores stue, da den ikke er så kæmpe stor. Når jeg sådan sidder og kigger billeder, er der mange ting, jeg gerne ville have anderledes. Men det er mest sådan noget som gulv, tapet (som er det gamle savmuldsstads), loft og radiatorer. Det eneste som sådan er noget, man kunne skjule er det sidste - radiatorerne. Resten er dyrt at kigge på og må vente. Vente længe tror jeg. Der er vigtigere ting, som er på listen først.

Men vi er glade for stuen trods alt. Jeg tænker slet heller ikke over det i det daglige. Kun nu her hvor jeg sidder med kritiske øjne og vurderer det hele. Ej, det passer ikke. Vi drømmer faktisk om en større sofa. En hjørnesofa som vi alle kunne sidde i på en gang. Det skal vi have på et tidspunkt, det er helt sikkert.

Nu til billederne - og måske der sniger sig et par baggrundshistorier ind, som jeg synes er så hyggeligt at få med.

 Billedvæggen her er ny. I fik også et smugkig her. Men nu er den hængt op, og jeg er så glad for den. Jeg er ellers ikke meget for sorte rammer, men manden lagde veto. Og okay, han er ikke så meget inde over andre sager mht indretning, så det kan jeg nok leve med ;-). I kan læse mere om, hvor billederne er fra på linket til det andet indlæg. Det eneste som ikke er nævnt der, er den sjippende elefant. Den er fra SeventyTree og kan købes her. Bagved skimter I lidt af min vindueskarm, som er med i By Baks konkurrence på facebook. Tror nok at den snart slutter, så skynd dig ind og stem på din favorit ;-).

 Kasserne er fra Tiger. Der var tre i en pakke. I tre forskellige størrelser, så jeg købte to pakker. Jeg er egentlig ret vild med dem, men der skal lige noget andet i dem. Jeg har faktisk ikke så meget nips. Disse er fra min rejse til Asien med en god veninde, så jeg er rigtig glad for dem. Især aberne. Men de skal måske have en anden plads. Damerne med hat skal i hvert fald.
 Har du en god idé til noget fint, så sig endelig til. Det er jo også snart jul, så man må gerne begynde at udarbejde ønskeliste, ikk ;-)?


Over for sofaen står min lænestol. Eller det er faktisk min søsters, men hun havde ikke plads til den mere, og så måtte vi godt låne den. Det er et loppefund, og jeg vil mene, at det er et af de bedre. Der sidder jeg ofte om aftenen med benene på en skammel og med pcen på lårene. Rigtig hygge!
Tobaksskabet bagved er et min søde svigerfar har lavet for mange år siden. Thomas fik det, lige omkring da vi flyttede sammen, så det har fulgt os længe. Og det skal det blive ved med. Jeg synes, at det er meget smukt, og jeg elsker at det er min svigerfar, som har lavet det.

Vinduet i mellem sofa og lænestol. Lampen er et fund i en genbrugsbutik - jeg ønsker mig faktisk en mere af dem, så hvis du ser en derude til en rimelig pris, må du endelig give lyd.
Klovnen er en bryllupsgave fra veninden, som jeg rejste med. Den er skæv og sjov og hyggelig på den helt skønne måde.
Men de to sidste sager er lidt lige som bare blevet sat der og ikke kommet videre. Jeg vil gerne have en anden plante der med blomster, og lyset er en rest fra min fødselsdag, som godt lige kunne hygge lidt om aftenen. Og lige et kik gennem den franske dør ud til køkkenet.
Jeg er vild med franske døre. Vi var ellers meget i tvivl, om vi skulle sætte en ind i, da vi satte huset i stand. Jeg har dog aldrig nogensinde fortrudt det. De hygger så meget og giver skønt lys. Kan klart anbefales, hvis man har mulighed for at gøre det.

Denne vinkel er fra de 4 broderier og mit sybord. Dukkehuset kan man se flere billeder af her, og det store billedes historie får I en anden gang. Over for dukkehuset kan I lige skimte Jonathans yndlings legetøj.
Nemlig det her:

Lego, lego, lego. Det er sådan ca det eneste, han rigtig gider at lege med. Bygger byer og biler osv. Han er super skarp til det. Kassen har egentlig plads på deres værelse, men det er i stuen, han vil være. Så nu bor det mere eller mindre der. Flyttes faktisk kun hvis vi skal have gæster ;-).
Nanna leger også rigtig meget i stuen, men hendes legetøj er mest playmobil, som hun sidder ved dukkehuset med, eller dukker og de er ligesom over det hele. I sofaen, stolen, på gulvet osv. Men de har ellers plads i det gulgrønne skab, som primært er til børnenes legetøj.Opbevaring i mit københavnerskab til sysagerne.

Og den anden ende, som I jo har set før.

Det var så min stue. Undtagen tv, men den er nu heller ikke værd at tage billeder af. Det hænger foran lænestolen og kan tages ud, så manden kan se ovre fra sofaen. Bare hvis I nu tænkte, at det var lidt vildt, hvis vi ikke havde et tv. Men bare rolig, så vilde er vi ikke.
 Stuen er for mig ikke det vigtigste rum. Jeg er rigtig meget et køkkenmenneske. Men det er nu alligevel rart, at jeg har fået stuen ordnet nu. Med billeder osv. Så jeg også synes, at det er et rart rum at komme ind i.

Husk nu - tips til lækkert nips modtages med kyshånd. Altså nips som du tænker kunne passe ind ;-).

8 kommentarer:

 1. Det ser lækkert ud, hjemme hos dig :-)

  SvarSlet
 2. Hvor ser der bare hyggeligt ud! Og forstår fuldt ud din kærlighed til lænestolen - den må skøn bare at falde hen i:)

  SvarSlet
 3. Det ser hyggeligt ud hos jer, jeg blev lidt vild med den walton plakat du har hængende bag lænestolen. Herhjemme har vi også legetøj i stuen (som også kun flyttes når her er gæster.. og vi husker det) det er her vi er og selvfølgelig her Oliver vil være også :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den plakat er også bare så fed! Jeg elsker den :-). Den er fra Louisiana.
   Børn skal der være plads til. Så hellere indrette sig efter dem end prøve at pakke dem væk ;-).

   Slet
 4. Jeg synes I har et dejligt hjem - et hjem hvor der er plads til alle og alligevel er det smukt - det kan jeg godt lide. Hos os kan man også sagtens se at der er børn og legetøjet pakkes væk når det er sengetid og står i en kasse under sofabordet - det ville helt sikkert se pænere ud uden, men vi har ingen planer om at komme i Bo Bedre, så vi lever med det:-) Billedvæggen er blevet smuk.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.