tirsdag den 3. april 2012

Nyt ur

Nøj, hvor har jeg dog længe sukket efter et ur fra Kähler. De er så flotte og enkle. Jeg elsker at det er elegant, uden at være for fint. Det er simpelthen lige mig.
Derfor købte jeg det. Jeg havde fået krus i julegave (også fra Kähler, men i gul og de er lidt for hidsige til mig), så de blev byttet til et tilgodebevis. I Inspiration. Lige præcis den kæde føres ikke i Ribe, så jeg har ikke sådan lige kunne gå ind og brænde pengene af på noget impulshalløj. Heldigvis, tænker jeg nu. For sådan et tilgodebevis kan godt brænde lidt i lommen på mig, men nu fik jeg ro til rigtig at gå og overveje, hvad jeg skulle have.
Selvfølgelig skulle jeg have det nye ur, og så måtte jeg selv spæde lidt til. Perfekt!
Jeg fik dem til at bestille det hjem i både mint og gul, for jeg havde mine seriøse tvivl. Jeg havde kun set dem på nettet, og derinde er det ikke altid lidt at bedømme farver.
I butikken var jeg faktisk mest til det gule, men jeg endte med at tage det mintfarvede med hjem. Jeg synes, at den gule var meget påskegul. Og det er jo ikke fedt hele året, med mindre man elsker den farve. Men den mintfarvede så bare ret grålig ud i butiklysets skær.
Det var den heldigvis ikke - den er så smuk!

Jeg elsker uret, men jeg hader de gamle døre som er overalt her i huset. De skal bare males, når tid er til det!

Farven her er ikke helt korrekt - jeg legede bare lidt med billedet ;-).

De små Kimmie Dolls kom også med hjem fra Inspiration. De var på tilbud, og jeg kunne ikke lade vær.

De står på børnenes billede, som hænger på den anden side af den hæslige dør. De eneste billeder vi har fået taget af dem af en rigtig fotograf. De blev taget for ca 2½ år siden, og jeg er så glad for dem. Det lykkedes fotografen at fange børnene, som de var på det tidspunkt. Jonathan, den lille milde dreng og Nanna, den ret reserverede lille trunte. Sådan kan bedst lide billeder. Der viser os, som vi er.

9 kommentarer:

 1. Kan godt forstå du er glad for uret - det er smukt i sin enkelhed

  SvarSlet
 2. Arj, hvor er det fint... Vi mangler et ur i køkkenet, men der passer Kähler-uret vist ikke så godt, så jeg må lige overveje, hvor det så skal hænge ;)
  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo det! Jeg tror aldrig, at jeg bliver træt af dette. Så når jeg engang skal have nyt køkkenur, skal dette helt sikkert bare have en ny plads i hjemmet :-).

   Slet
 3. ELSKER generelt keramik men især Kähler, de har sådan nogle dejlige farver og enkle design...Er ret vild med uret.. Har selv et gavekort tilgode fra vores bryllup har vidst fået overtalt manden til at det skal bruges på den store (ikke gulvvasen) med striber fra Kähler.. har den lille i orange som er min yndlingsfarve nr 1.. men kunne godt tænke mig en i en anden farve.
  Ps: har fået stofferne lagt ind på bloggen ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Kähler er bare så fint! Jeg er også helt skør med det - og Liebe og Casalinga.
   Jeg kiggede lige, men der var ikke rigtig noget.

   Slet
 4. Du siger bare til når dørene skal males - vi kommer gerne igen og svinger en pensel eller 4 ;-)

  ELSKER uret!
  Jeg har udset mig det hvide og lyseblå fra Kähler

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sidsel, det er noget af et tilbud - igen :-).

   Uret er bare så flot. Jeg har også tænkt på det andet, men var bange for, at det ville forvinde på vores hvide væg.

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.