tirsdag den 10. april 2012

Bukser til en krudtugle

Vi har flere krudtugler i familien, både store og små. En af dem fylder år samme dag som jeg. Min lille nevø på (snart) 2 i København. Han er selvfølgelig det lækreste lille barn og er heldigvis vild med Vaga Vong. Og moderen godkender det. Eller også er det omvendt.
Men ønsket var noget hjemmegjort, og derfor blev det til et par bukser i stjernestof fra Stof2000 med neongrønne detaljer ved lommerne samt et lysegrønt Graziela æble forneden.
Så passede de perfekt til en krudtugle!

Bukserne er syet efter et mønster i SY Magasinet, nr. 11/2011.
Et par Småfolk bluser kunne det også blive til, da vi var et par stykker, som slog os sammen. De er selvfølgelig fra Spirrevippen
Vi var på besøg hos min mor, da billederne blev taget. Vores påske har både stået på tid hos min mor sammen med mine mindre brødre (og det er så nogle af de større krudtugler i familien) samt tid med min far og hans kone og alle børn på begge sider til en omgang påskefrokost. Jeg elsker at være sammen med min familie. De betyder så meget for mig, og de ved det <3.
I morgen skal vi til Kbh, nærmere bestemt Tivoli med FMKB. Det bliver helt fantastisk. Jonathan og Nanna glæder sig især til togturen. Bare den er kun mulig pga foreningen, da der almindeligvis er al for stor smittefare i en togvogn. Men ikke på denne tur. 4 vogne kun til familier som os. Jeg er dybt taknemlig for, at der findes sådan nogle foreninger. De giver os oplevelser som familie, som vi ellers havde måttet undvære i meget lang tid.
Mere om Tivoli når kommer hjem - nu skal der smøres madpakke og pakkes. Ih. hvor jeg glæder mig!!!

4 kommentarer:

 1. Så skal du på tur med min søn... Han skal også afsted til tivoli sammen med min mor og søster og hendes familie med fmkb
  Jeg håber virkelig at vejret er med jer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det gør jeg også :-). Er der nogen i din familie, som har kræft? Eller er det længe siden?

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.