torsdag den 5. juli 2012

Nederdel

Endnu en fin nederdel i baner har set dagens lys her hjemme.
Jeg er selv helt vild med den. Den er syet i en byttehandel med søde Marthe. Hun laver selv super fine sager og viser mange skønne billeder. Kender du ikke hendes blog, så skynd dig at klikke på hendes navn. Den er et besøg værd.
Et lille fif - lad gerne et sted stå åbent til elastikken. Især hvis det ikke er til eget barn, da det kan være svært at ramme så det lige sidder. Når der er åbent, er det bare så nemt selv at tage lidt af elastikken eller putte en ny i selv :-).
Denne farvekombi må Nanna vist også have en af ;-).

9 kommentarer:

 1. hvor er den fin, jeg bruger også altid selv at lade en åbning til elastikken stå så den nye ejer hurtigt kan justere på den, det kan også forlænge levetiden på tøjet at det kan vokse lidt med barnet :)

  SvarSlet
 2. Lækker, lækker nederdel i total smukke farver!!

  SvarSlet
 3. Sød nederdel - det er vist ved at blive dit varemærke:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 4. Tak tak :-). Og ja det er frygteligt. Men de er så fine og jeg elsker at se, hvordan stofferne får nyt liv, når de blander sig med andre stoffer. Og så skal man da lige vise dem frem, når man laver en til en byttehandel ;-).

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig skal den vises frem - jo mere du viser frem, jo mere inspireret bliver vi andre, så jeg nyder det bare:-)
   K.h.
   Christina

   Slet
  2. Ja, det er da også rigtigt :-).

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.