søndag den 8. juli 2012

Balsam for sjælen

... men ikke for kroppen. Jeg har nemlig holdt 30 års fødselsdag for en smuk stak piger denne weekend. Hovedet og kroppen har været helt slatten i dag, men indeni er jeg helt varm. Alle de skønne mennesker, jeg har i mit liv, som kommer fra nær og fjern for at feste med mig. Det gør mig så usigelig glad.

Mange af mine veninder kendte ikke hinanden før i går. Men alle var indstillet på at lære ny mennesker at kende, så snakken gik hurtigt lystigt. Masser af latter, drinks, dans, lagkager, mad, snakke og smil - det var det, min aften indeholdt. Ren balsam siger jeg bare!Nanna ville gerne lave en lille buket til bordet i haven også :-)


Strawberry Daiquiri - velkomst drink i solen. Uhm! Opskrift herfra

Hjertedyr :-)


4 søde piger havde medbragt en lagkage til dessert. Alle var med bær og alle lige fantastiske!

Tip - jeg lavede en bar med 5 drinks muligheder. Det var et hit! Især mojito


Kjolen er fra fantastiske Trine - smuk og fortjener sit eget indlæg, når jeg får taget billeder med den på i bedre lys mm ;-)
Til sidst et billede af mig. Så får I et ansigt på bloggen. Godt nok i sort hvid, men altså jeg kunne ikke bære det dårlige lys (og at I skulle se min efterhånden ret slidte make-up) - klokken er nemlig 4 om morgenen her.

Sikke en fest - sikke en dejlig dejlig aften/nat!

Jeg er så taknemlig for at have så mange fantastiske mennesker i mit liv <3

12 kommentarer:

 1. Stort tillykke og sikke et skønt billede af dig! :-)

  KH Tine

  SvarSlet
 2. Hej Didde-Louise!
  Først og fremmest TILLYKKE med vel overstået 30 års-lag! Det ser ud til at have været en dejlig aften og nat i godt selskab! Jeg elsker din bar, med drink-opskrifter på væggen,-smart! :-)

  Dejligt at se dig, også, skøn kvinde med skøn kjole i favorit-stof! :D

  Ønsker dig en super fin ny uge!

  Kh Marthe

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med de 30 år! Og hvor ser det bare ud til at have været en helt fantastisk dag :D Lækkert med drinks, flamingopynt og bærlagkager!

  Her runder jeg selv de 30 om små to måneder og selvmedlidenheden er begyndt at snige sig ind... Vi er nemlig flyttet til New Zealand og alle bedsteveninderne sidder jo på den anden side af jorden :( Så en stor fest i dagens anledning bliver det ikke til, men jeg skal vist bare føle mig heldig og være taknemmelig for også at have mødt søde og skønne mennesker her i det fremmede, som vil fejre dagen med mig. Og så må jeg glæde mig til at give den gas, når jeg fylder 33 ;)

  Jeg vil glæde mig til at se flere kjolebilleder - skøn ser den ud!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 4. Stort tillykke, sikke en masse skønne billeder :)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 5. Stort tillykke!
  Skønne billeder der fortæller historien om en fantastisk fest!
  Så er det da okay at være lidt hård ved kroppen når sjælen får tanket rigtig godt op :o)
  Ville ønske jeg kunne se ligeså skøn ud kl. 4 om morgenen!
  God uge

  SvarSlet
 6. Stort stort tillykke Didde Louise:) lækre billeder og det ser ud til det har været en dejlig dejlig dag med skønne veninder:) baren ser så hyggelig ud og bil da huske den ide:) og du ser skøn ud i kjolen:)
  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 7. STORT tillykke med de 30 - det ser ud til at have været alletiders fest :-)

  SvarSlet
 8. Tusind tak :-). Jeg er også stadig helt glad. Det betyder bare alverden, at de mennesker, som kommer, gerne vil gøre festen god.

  Og tak for roserne om kjolen - den er simpelthen også så smuk. Og jeg lover at I får billeder i hel figur (og uden makeup-klatter - ja det er derfor billedet er i sort/hvid ;-)).

  Hilsner Didde-Louise

  SvarSlet
 9. Hvor ser det bare dejligt ud!! Stort tillykke med dig :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.