onsdag den 11. juli 2012

Nye sager

Tiger og H&M er altså ikke til at komme udenom. Som regel billige, men det bedste: ind i mellem helt fantastiske til at ramme plet.
Tæppet fra Tiger passer perfekt i køkkenet i de lette farver, og vi manglede faktisk et til havedøren. Indkøbsnettet har bare en alt for lækker farve, og den skøre bold nede i er god til trampolinlege. Strømper fra H&M til Nanna - når nu hun mangler er de syv her da faktisk noget nær de skønneste, man kunne finde. Jeg elsker især træet, fuglen og elefanten. Men de andre er skam heller ikke at kimse af.

9 kommentarer:

 1. Enig :)

  Jeg købte også det fine blå net i går... I Ribe :) Og så din fine kjole i Spirrevippen... Det var sådan en lidt "hende kender jeg"-agtig fornemmelse... (og det gør jeg jo slet ikke... Tøhø)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor sjovt :-). Faktisk har jeg ikke rigtig mere dernede. Kun få sager, jeg har bare ikke haft overskud til at producere og hænge op dernede. Men det er meget hyggeligt at have det hængende dernede, og det er især hyggeligt, når man støder ind i små børn i børnehaven, som har det på ;-).

   Slet
 2. Hvor er det tæppe bare fint... Helt vildt, kunne være man skulle en smut forbi Tiger... Det er så dejligt at finde nogle gode og billige køb.

  SvarSlet
 3. Svar
  1. Ja, de er skønne! Elsker altså når man finder fine ting til billige penge!

   Slet
 4. Jeg har selv to af de plastiknet fra Tiger, en i pink og en i rød...
  Den pink indeholder lige nu tøj der skal repareres og ufærdige syprojekter (ups)...
  Den røde har ikke fået en plads endnu :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Min blå har heller ikke en rigtig plads endnu. Men jeg har da haft den med på tur et par gange :-)

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.