fredag den 22. november 2013

Knækbrød

Hjemmelavet knækbrød er virkelig lækkert!

Både børn og voksne guffer dem i sig som slik her hjemme.

Min kollega havde nogle med på job en dag, og den opskrift er altså virkelig en af de bedre. Hvis du vil prøve den af, så kommer den nedenfor.




Sundt knækbrød
Sundt knækbrød 12-16 stk.

Ingredienser:
1 dl havregryn
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
3½ dl grahamsmel
2 dl vand
1 dl olie
1 tsk bagepulver
2½ tsk salt

Græskarkerner og solsikkekerner hakkes til fint smulder i en blender og derefter blandes alle tørre ingredienser i en skål. Vand og olie tilsættes og dejen røres godt sammen med en grydeske. Del dejen i to portioner og rul hver portion ud mellem to stykker bagepapir. Den må ikke være mere end 2-3 mm tyk. Skær dejen ud med pizzahjul i et passende antal f.eks. 12 eller 16 stk. træk bagepapiret med knækbrødet over på en bageplade og bag 15-20 min. ved 200 grader. De skal være helt lysebrune.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.