torsdag den 8. marts 2012

Glade dansenederdele

Jeg elsker bare de her nederdele i baner. De er så søde og helt perfekte, når man elsker retro stof som jeg. 


De øverste her hænger nede i Spirrevippen, men er kun til salg i butikken. Ikke på nettet. Jeg er især vild med den blå/orange/grønne, men Nanna ønsker sig selvfølgelig den i de meget tøsede farver.


Denne syede jeg sidste sommer, hvor vi boede i Sjølund ved siden af min mands arbejde. I et lejet hus som var virkelig fint indeni. Men uden for trængte både det ene og det andet. Det gør det så også der, hvor vi bor nu. Nu er det bare vores, og så har jeg det en hel del anderledes. Så vil jeg gerne gøre en langsigtet indsats for fx at få en dejlig have.


Denne her er stadig min favorit med farvesammensætning. Jeg tror også, at jeg sad på stuegulvet to aftener, kun for at udvælge stoffer. Det var svært. Resultatet er nu rigtig godt på denne, og den blev syet rigelig lang. Derfor er den helt sikkert endnu bedre til hende i år. Når jeg ser dette billede, savner jeg Nannas lange hår. Men hun nægtede alt der hed spænder og elastikker. Pillede dem ud efter meget kort tid. Så det var mere praktisk med pandehår. Måske hun vil have det langt, når hun bliver større, og selv bedre kan sætte en spænde i. Det skal selvfølgelig være op til hende, men hun var nu fin med det hår.

18 kommentarer:

 1. WAUW sikke nogle smukke nederdele. Har du brugt et særligt mønster? For sådan nogle er mine døtre da nødt til at eje.

  Og fin blog - jeg har straks meldt mig som fast læser:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak :-). Jeg har også luret på din dejlige blog og meldt mig på listen. Tusind tak igen for linket hertil :-).

   Slet
 2. Jeg er helt vild med disse nederdele... er det et projekt du vil anbefaleen novice som jeg at kaste mig ud i??

  Min datter havde på samme måde mht hår en lang periode men nu er bøtten vendt og hun ønsker ikke noget højere end at have ligeså lang hår som Rapuntzel i *Tangled..

  Er du god til at hækle???
  Ps:
  Kig forbi min blog og se min skønne give away ;0)

  SvarSlet
 3. Ja, det kan du tro, at det er. Det er super enkelt. Og så kan man jo pimpe den så tosset man vil med farvevalg, zigzag bånd osv.

  Det skal også nok komme med Nanna - det tror jeg på :-). Og håber... ;-)

  Nej, jeg er ikke god til at hækle. Jeg har kun hæklet tre små cupcakes og de blev bestemt ikke særlig spændende. Så jeg skal øve mig med nålen. Er du på hjemmebane der?

  Tak for tippet :-).

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for svaret..
   Nej jeg er novice indefor alt der hedder, sy, strik og hækling.. Men jeg har lysten til at lære... og er blevet tilbudt at komme med i en kreaklub hvor anna fra fantalastisk har sagt ja til at lærer mig det ;0)
   Det er en skam du bor så langt væk du laver nogle dejlige ting og virker bare som et rigtigt varmt mennske med de helt rigtige værdier (læs: set udfr min optik)som jeg godt kunne tænke mig at lære bedre at kende...

   Slet
  2. Hvor bor du mon? Jeg kunne ikke lige finde det på din blog - måske jeg ind i mellem kommer omkring din egn, selvom jeg bor i Ribe ;-).

   Slet
  3. havde ikke set du havde svaret her.. glemte at melde mig til at modtage mail ved svar ;0( Jeg bor i nærheden af Randers...

   Slet
 4. Hej - faldt over din blog - og over at du sælger tøj i spirrevippen - jeg bor også i ribe. Elsker at sy, strikke og lidt hækling - kan se du gerne vil øve med hæklenålen - måske jeg kan hjælpe?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tina,
   Hvor er det hyggeligt at møde en herinde, som bor i omegnen. Og sikke da nogle fantastiske kager du kunne fremvise på din blog. De ser virkelig prof ud!
   Og hjemmelavet ost! Det smager så godt!
   Jeg vil meget gerne have øvelse i at hækle - men det kræver nok mest at jeg sætter mig og går i gang. Men hvis du har lyst til at hjælpe, vil jeg gerne mødes. Det kunne være hyggeligt nu vi alligevel bor så tæt på hinanden.
   Kh Didde-Louise

   Slet
 5. De er også bare super lækre. Rigtig fin blog du har. Glæder mig til at følge dig.
  Kh V

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen velkommen til :-). Hvor er det dejligt med fast læser nr 30. Jeg bliver så glad, når nogen har lyst til at følge med!

   Slet
 6. har lige tilmeldt mig her hos dig - dejlig glad blog :) de der skønne nederdele er jeg også i gang med, de er sååå fine - faktisk kunne jeg godt tænke mig at lave dem "posede" forneden, men det har jeg ikke rigtig tjekket endnu ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er bare så skønne :-). Jeg ved heller ikke, hvordan man "poser"... Men det kunne blive fint :-)

   Slet
 7. Hittade nyss till din blogg och jag kommer garanterat att återvända! : ) Fantastiskt fina kjolar!

  SvarSlet
 8. Nu melder jeg mig altså som fast læser, for jeg har luret på din blog, og synes du laver flotte ting. Og så skriver du også om andre ting som interesser mig.

  Og sikke en flot nederdel. En perfekt måde at få brugt resterne på. Den snupper jeg. Tak :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.