søndag den 17. juni 2012

Vil du med...

en tur i skoven?

Jaaa, mine to svesker vil rigtig gerne med. Så vi pakkede i går tasken omkring kl 17.30 og drog ret impulsivt ud i skoven. Det var faktisk skønt vejr til det. Jeg troede, at det ville være koldere, men det er nok fordi jeg stadig har Mallorca temperaturen siddende i mig.

Så det blev til et par hurtige madder i stedet for pitabrød, som vi så skal have i aften. Thomas arbejder helt vildt lige for tiden. Han har arbejdet ca 70 timer denne uge, og næste uge ser lige sådan ud. Men ellers kunne han ikke få fri til vores tur til Mallorca, så han gør det gerne. Godt at det snart er sommerferie - om en uge!

Mens jeg kiggede billederne fra i går igennem, slog det mig, at de faktisk er lige så gode som dem fra Mallorca. Selvfølgelig er den blå himmel og det klare vand lækkert, men hvor har vi mange smukke sager omkring os lige hvor vi bor. Og den grønne farve som er så smuk over det hele lige nu. Måske glemmer vi bare at nyde det, fordi det er hverdagskost... Jeg tænker, at ferie må være, at man gør noget andet, end man plejer - så ser man lige som det hele lidt anderledes, når man kommer tilbage til de vante rammer.
En pind og så er man den sejeste kriger ;-)

Afsted til Mallorca!Typisk sommertøj for mig: Birkenstock sandaler, kjole (denne fra Danefæ), leggings, cardigan og tørklæde. Dette skønne tørklæde er fra Becksöndergaard.


I skulle også lige se min yndlingstaske. Jeg fik den for snart 5 år siden i gave fra min chef. Jeg arbejdede i en børnetøjsbutik med alle de lækre mærker. Denne er fra Oilily. Så lækker!


Okay, lige nu rusker det så her hjemme, men på billederne fra i går er DK da et ganske dejligt land. Vi nød i hvert fald turen i det blå.

Håber I har en god weekend derude :-).

6 kommentarer:

 1. Smuk tur... fed cykel (som jeg måske er lidt misundelig på) og fantastisk tørklæde... me wants one ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var en dejlig tur :-). Og jeg er meget glad for både cykel og tørklæde!

   Slet
 2. Skønne billeder :) Og dejligt at I snart skal til Mallorca. Så vil jeg lige anbefale jer at kigge på denne side: www.mallorca.dk hvor der er masser af inspiration til Mallorca, også en masse om oplevelser for børn :)

  God tur, når I kommer så langt :)

  Hilsen Camilla

  SvarSlet
 3. Hej Didde-Louise,

  Tak for din tilmelding til blogtræf. Jeg glæder mig til at møde dig. :-)

  Det er første gang jeg ser din blog, men her ser hyggeligt ud, så tilmelder mig som fast læser.

  Læste i øvrigt lige om Jonathans sygdom også – pyyh, en stor klump i halsen jeg fik... Sender en masse varme tanker.

  KH Tine

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.