torsdag den 7. juni 2012

Nye stole

Efter vi flyttede til Ribe, har jeg været mega træt af vores mørke stole og bord i køkkenet. Øv hvor jeg dog synes, at det er træls at kigge på i det ellers lyse rum.

Jeg brokkede mig også lidt over det i dette indlæg, men det kunne ikke nytte. For jeg havde ikke råd til at købe nye Børge Mogensen stole, hvilket nok er den ultimate drøm til vores køkken, når jeg tænker spisebordsstole.

Men jeg har da fundet ud af en løsning, som jeg er meget glad for. Genbrug er simpelthen altid godt, hvis man gider lægge lidt arbejde i det. Både jagten, men også bagefter derhjemme :-).

Dugen er fra Netto til 39 kr - synes det var et fund ;-).

Er det ikke bare blevet skønt? Lyst og lækkert. Stolene er ikke helt ens, men det gør mig ikke spor. Nu skal jeg bare have syet nogle hynder til. Faktisk har jeg ikke selv malet dem. Her i Ribe har vi en café/butik, som hedder Sct. Peder. Det er et arbejdende værksted. De ansatte er primært personer med en psykisk lidelse, som her får støtte af pædagoger til at male, sy, strikke, snedkere, lave mad mm. Det er et skønt sted med en hyggelig atmosfære. Læs mere her, hvis du er interesseret. Man kan også like stedet her på facebook. Jeg støtter meget gerne sådan et formål, så jeg er jævnligt nede og kigge i butikken.
De finder også lopper og sætter i stand - og ja så sætter de også andres lopper i stand. Så disse stole fik en tur med penslen af dem :-).

Denne überskønne hylde er også derfra. Den kunne jeg ikke stå for, så den kom altså med hjem. Nu er det bare lige, hvor den skal hænge ;-).

8 kommentarer:

 1. hvor ser det fint ud med de nye stole, jeg drømmer om Eames rundt om mit køkkenbord, istedet for de hvide skal stole (er SÅ træt af dem)....men kommer tid kommer råd :)

  SvarSlet
 2. Lækre stole, super dejlig blog og glæder mig til at følge med. Ha en vidunderlig dag.

  SvarSlet
 3. WOW til det hele siger jeg bare! Og totalt win win at de kan kunne hjælpe dig med at male!

  SvarSlet
 4. Fine stole og en superlækker dug:-)

  SvarSlet
 5. Det ser rigtig godt ud - fede stole... Genbrug er guld :-)
  Og dugen er super fin... Netto har rigtig mange gode ting, og det bedste.. til næsten ingen penge. Det kan vi godt lide...

  God aften

  /Anita, kreabondegaard.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Sikke nogle lækre farver....

  SvarSlet
 7. Takker for alle de skønne kommentarer :-). Jeg er ovenud lykkelig for mit køkken, som lige så stille begynder at tage form. Der er hele tiden nye ideer, som skal afprøves (eller som må vente da det er for dyrt ;))

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.