onsdag den 5. december 2012

Flagranke

Jeg har hygget med papir fra Tigeren og Søstrene Grene. Det er der bl.a. kommet dette ud af - det andet får I at se en anden gang.

Billedet i rammen forsiden fra et gammelt blad. Rigtig sødt synes jeg. Og ja den der sorte krukke venter på, at jeg får den skiftet ud, men indtil videre får den lov at vente længe.
I sidste uge havde jeg besøg af et par skønne piger. Der var en lille gave med - disse søde stjerner fra Aspegren. Men lysene passer dårligt i, og det er jo ret træls, hvis man skal kunne se en sølvkant forneden, så lysene kan stå. Hvad gør I derude?

8 kommentarer:

 1. Hvad med når du tænder lyset, ligger drypper lidt af stearinen ned i bunden inden du sætter lyset i?

  :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kunne jeg prøve. Tak for tippet :-).

   Slet
 2. Virkelig fin ranke! Passer perfekt ind der hvor du har hængt den :)

  SvarSlet
 3. Jeg plejer at sno lidt madfilm nederst om lysene. Det er nemlig slet ikke så synligt som sølvpapir:-D Jeg har kigget på de samme stager, og de er vildt fine!

  Og sikke en hyggelig ranke!

  SvarSlet
 4. Fiiin ranke, de er hyggelige!
  Og søde stager - men hvor køber du lys? Jeg har det modsatte problem, mine stearinlys er alt for store til mange af mine stager :-/
  Er forresten først fornyligt begyndt at følge med her på bloggen - du har en skøn stil og jeg glæder mig til at følge med fremover!! :-)
  Kh. Trine

  SvarSlet
 5. Et lille tip til lysene kan være at sætte lidt lærerens tyggegummi/elefantsnot (eller hvad hedder det egentlig?) i stagen - det virker for mig :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.