fredag den 7. september 2012

Billige børnebøger

Det fandt jeg i dag på biblioteket.

Nanna og jeg havde en lille tøsetur rundt i Ribe, og vi endte på bib, da det lige er flyttet til nye lækre lokaler, og dem skulle vi selvfølgelig lige tjekke ud. Faktisk er det flyttet til det gamle lærerseminarium, hvor Thomas og jeg mødte hinanden. Godt at dele af det kan bruges til folkebibliotek. Det er jeg glad for.

Ind i mellem rydder personalet op i de slidte bøger, og i dag var der mange gode dernede.


Hvem elsker ikke Alfons Åberg? Peter Pedal og Emil fra Lønneberg? Og gode gamle børnerim samt Peddersen og Findus? En enkelt med Tornerose måtte også med her hjem og bo. 5 kr pr stk måtte jeg slippe. Det kunne jeg da lige klare. De kan nemlig sagtens læses. Enkelte skal lige have lidt tape på en side eller to.

Faktisk ønskede Jonathan sig Alfons bøger til sin fødselsdag. Men altså når en koster 129 kr, blev det kun til en enkelt. Så disse skal gemmes lidt væk til fx adventsgaver. Der er de jo helt perfekte.
Hvis jeg kan vente så længe ;-)!

3 kommentarer:

  1. Wow - det var sørme nogle lækre bøger... De er alle også klart favoritter herhjemme. Super ide med kalendergaver... Det er jo også lige om hjørnet - man kan ikke være nok forberedt...


    Kh Eline

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.