tirsdag den 18. september 2012

Snydeheldig!

Hæ hæ ja det er så mig. En tur på genbrug gav nemlig pote den anden dag. Jeg har ledt efter et oldemortæppe i firkanter, et ekstra. For jeg har faktisk et, som min søde mormor har hæklet til mig. Men jeg kunne godt bruge et ekstra, og ind i mellem ligger de jo derude i genbrugserne. Sørme sandt om der så ikke lå ind hernede i en af de lokale.

Den lå på en kiste og smilte til mig. Friske farver og med mørkelilla bundfarve. Prisen lød på 200 kr. Åh jeg vidste ikke rigtig. Selvom jeg ved, at der er brugt mange timer på sådan et tæppe, og at man slet ikke kan købe garn for 200 kr til sådan et, synes jeg nok, at det var lidt pebret. For et genbrugstæppe. Men jeg tog det med under armen sammen med et par retro håndklæder, en tunika og et par dynebetræk. Hmm bum bum, skal jeg købe - skal jeg bare rive mig og bruge 300 kr på den her stak.... Jeg var i syvsind, for jeg har shoppet ret meget denne måned (ja I skal nok få det at se, når det er kommet på plads ;-)).

Tilfældigvis kom en ældre herre, som arbejder i butikken forbi. Han kiggede på min favnfuld og sagde: Du skal da vist have dig en sæk til alt det der, min pige. Jeg smilte til den venlige mand: Tja, det kan du da have ret i. Sikke en stak jeg har fundet mig. Det er jo næsten ikke til at bære. Den gamle mand grinte og sagde: Jamen du skal jo have en og fylde, for man må fylde en sæk for 60 kr i dag. What?? Det var da alt for godt til at være sandt, så jeg kiggede rundt i butikken og så ganske rigtig et skilt hvorpå der stod: 
FYLD EN SÆK FOR 60 KR MED SOMMERTØJ
Jeg kiggede lidt på den venlige mand, overvejede hvad jeg skulle sige - for altså hvem vil snyde på genbrug..? Jo jo, jeg tænkte på det, men nej - så jeg sagde: Jo, men er det ikke kun til tøj? Her er jo både tøj, sengetøj og et tæppe... Han grinte lidt. Så sagde han: Vi skal bare af med det skie (jeg vil tro at det betyder "det skidt"!) for vi har jo så meget.
Hvad gør man så? Jeg sagde pænt ja tak til sækken, proppede mit guld derned, betalte og smuttede ud. Og så var jeg bare glad. Jeg havde jo nok betalt de der 200 kr, for jeg ville gerne have det. Men jeg siger sjældent nej til en god handel da ;-).
Er det ikke bare fint? Jeg er i hvert fald vældig tilfreds med det da :-).

12 kommentarer:

 1. Hold da op en handel! Hvem der var så heldig at finde et så fint tæppe og så oven i købet være så heldig at ramme ind i dét tilbud :)
  Godt gået !

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var simpelthen så heldigt :-)

   Slet
 2. Det var superfint! Og en veldig fin pris også:)

  SvarSlet
 3. Lidt heldig har man lov at være... Super flot tæppe.
  Kh Eline

  SvarSlet
 4. Lækkert tæppe, hvor var du da bare heldig, sikke en god pris for det

  SvarSlet
 5. Hvor er det smukt. Wauw! Sikke et kup.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 6. Ja, det var simpelthen lidt af et kup!

  SvarSlet
 7. flot tæppe og hvilket røverkøb :)

  SvarSlet
 8. Hvor er det bare et smukt tæppe og sjovt at høre den lille historie om hvordan du fik det til en meget fornem pris ;)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 9. Det er skønt når noget andre har brugt timer på, kan finde en plads i et nyt hjem, hvor det bliver så værdsat. :-) Og heldigt at komme forbi en dag med sådan et tilbud!

  SvarSlet
 10. Sikke et kup! Det er virkelig nogle skønne farvesammensætninger, og jeg er vild med den mørkelilla baggrund :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.