tirsdag den 26. februar 2013

På vej...

Op.

Ja, det føles sådan. Overskuddet kommer snigende, lysten til det hele er tilbage. Dejligt!

Tak for alle jeres kommentarer i det forrige indlæg. De betyder rigtig meget for mig; de gør en forskel. De får mig til at stoppe op og tænke og føle efter. Det er skam sundt nok.

De her dyk vil komme igen, det ved jeg. Det er ikke sådan, at jeg tænker, at jeg skal forebygge dem, for de er naturlige nok. At de er tunge, mens de er her, er en anden sag. Men alt skal bearbejdes, bekymringer skal vendes tusind gange, og ord skal både tænkes, skrives og siges flere gange. Godt at jeg har flere kanaler at læsse af på.

Ind i mellem er det bare lettere herinde. Min familie og mine veninder kan jeg altid vende mig til - det ved jeg. Men nogen gange skal man bare lige af med noget, og så er det det. Hvis alle ved, at man har været nede at bide i græsset i en uges tid, er det ind i mellem svært at komme op igen. Især hvis man fastholdes i den tilstand af sin omverden. Selvom man egentlig gerne vil videre. Man ved, at alle omkring spørger og giver knus og er bekymrede, fordi de holder af en. Det er bare ikke altid det, man har brug for. Altså al den omsorg.

Måske er det også derfor, psykologer er så effektive. Eller en del af det. Udenforstående som måske faktisk siger det samme som ens veninde, bare på en anden måde. Det går ind på en anden måde.

Jeg kan ikke prale af at have benyttet tilbudet om psykolog hjælp flittigt, men jeg har dog brugt det. Ingen tvivl om at det hjalp mig, og derfor regner jeg også med, at jeg vil besøge hende igen inden længe.

Bare lige for at sikre mig at jeg stadig er helt normal ;-).

Lige til sidst lidt billeder af weekenden. Vi bagte rund sneglekage med bananmos i. Den smagte glimrende ;-).

Perler hitter her hjemme for tiden, så de ligger over alt rundt om spisebordet. Og de færdige (og de som mangler at blive strøget) fylder også godt rundt omkring for tiden. Hvor jeg dog elsker det :-)!
Mens den hævede, lavede Jonathan hende her. Fodboldprinsesse ;-). Hun er lavet efter et Hama inspirationshæfte.

Nannas produktion <3. Jeg er vild med pigen i den stribede nederdel!

Færdig! Moar - nu skal vi altså smage!

6 kommentarer:

 1. Sender en krammer i din retning!

  SvarSlet
 2. I´m so happy that you had a good weekend! And just look at your beautiful children!!! :) xo

  SvarSlet
 3. Hej

  Perleplader gør stadig lykke selvom de har været meget udskilt rent pædagogisk. Jeg er pædagog i en sfo og har måtte overgive mig og sluttet mig til perlepladerne, som pædagogisk redskab ;-). I julen faldt jeg så over den her bog (linket) som gav mange af vores familier i sfoén nyt julepynt på juletræet.

  http://www.pallesgavebod.dk/boeger/nyheder/julens-perleplader

  Kik endelig forbi mig blog, jeg er ny men arbejder hurtigt ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa,

   Takker for din kommentar - har straks meldt mig som fast læser på din blog. Den ser lovende ud ;-).

   Og tak for linket. Helt sikkert værd at tjekke nærmere.

   Kh Didde-Louise

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.