fredag den 8. februar 2013

Det den dejligste morgen

En skøn morgen kan jeg kun sige.

Glade børn som er høje over udklædningsfis og sminke.

De har nærmest hoppet rundt hele morgenen og leget og hygget. Det er da så skønt altså.

Vi valgte, at fastelavn i år ikke skulle koste det blege. Med det blege mener jeg, at der ikke skulle være 2 x udklædning til 250 kr pr sæt plus det løse. Især fordi de virkelig har en masse at vælge i mellem her hjemme. Jeg lagde op til, at de måtte sige, hvad de ville være. Enten noget vi havde eller noget vi selv skulle lave. Ungerne endte i det vi havde. Nanna har et hav af prinsessekjoler, så hun tog en af dem på og valgte accessories dertil fra skufferne. Jonathan kunne vælge mellem spiderman, ninja og ninja turtle. Det blev ninja som sidste år.

Sidste år havde jeg en helt anden følelse. Også glæde, men var trykket og trist dybt indeni. Der var en masse tanker om fastelavn fra året før, da Jonathan var allermest syg. Du kan læse indlægget her.

Når jeg selv læser det igennem, får jeg tårer i øjnene og husker med det samme, hvordan den dag var. Og hvordan mange andre dage var dengang. Men jeg rammes af taknemlighed nu. Tænk at han er her - og han er hel. Han er kommet hel og fin igennem det. Den skønneste dreng har jeg. Tryg og tillidsfuld. Lyst til livet, lyst til at vide alt om alt. Tårerne der triller nu, er ikke tårer fulde er smerte. Det er tårer af glæde.
Min smukke datter. Hun elsker bare alt det her sminkestads og dullegrej. Hun kommer med garanti til at give faderen mange grå hår ;-)

Han kan se virkelig farlig ud!

En dejlig morgentegning fra Jonathan

Jubii, så er det snart. Nedtællingen er næsten slut.
 God weekend til jer alle!

9 kommentarer:

 1. Hvor er de bare fine i deres kostumer. De skal helt sikkert nok få en god dag i børnehaven.

  SvarSlet
 2. Haha, I see you had a ton of fun!

  SvarSlet
 3. Skønne billeder! :)
  De der lyserøde stjerner på dine knager - hvor er de fra?

  SvarSlet
 4. Hvor dejligt med en god fastelavn med dejlig mavefornemmelse! De er fine og det er jo altid godt at genbruge noget af det børnene er glade for..
  Dejlige billeder. Nyder altid at se efter din fine farverige indretning på billederne!

  SvarSlet
 5. Åh hvor dejligt altså!!! Og rigtig god fornøjelse i morgen!
  Masser af tanker fra mig.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.