tirsdag den 5. februar 2013

Mens vi venter...

Vi har gang i den store nedtælling her hjemme. Vi skal nemlig i biografen på lørdag og se "Otto er et næsehorn". Nøj, hvor vi da bare glæder os helt vildt. Den ser så hylesjov ud. I hvert fald det klip vi så i Troldspejlet i går.

Så allerede i weekenden tegnede vi en nedtællingsliste med dagene. Derpå tegner vi, hvad vi skal de forskellige dage, og hver morgen klipper vi et stykke af.

Behøver jeg at sige, at børnene ELSKER det. Det er fuldstændig som jul for dem.

Denne uge har budt/byder på tandlægebesøg med begge børn, kontrol på H2 (OUH), fys med Jonathan, fastelavnsfest i børnehaven og så sidst biografturen med overnatning ved mormor inden.

Vi skal til Odense for at se filmen, da biografen holder særforstilling for os i samarbejde med FCB. Vi er dybt taknemlige for, at der er flere foreninger, som gerne hjælper familier som os, så vi også kan komme ud og se en film i biffen, som alle andre familier har mulighed for.

I dag har Jonathan og jeg været til kontrol, og alt ser heldigvis godt ud. Da vi kom hjem, fik han lige leget lidt med lego rundt omkring i stuen, og jeg fik taget billeder af Mille i endnu et nyt sæt tøj. Mens solen skinnede :-).

Den første dag Nanna skulle klippe.

Bamsen er noget af det eneste, jeg har strikket. Theodor hedder han, og han er lavet til Jonathan, da jeg var højgravid. Nanna har også en i cerise. Ret ynkeligt, jeg ved det. Men Nanna leger faktisk en del med dem.

Det nye sæt her er blevet udnævnt til nattøj. Em skøn måde at bruge sine rester på.

Sådan ser nedtællingen ud i dag - så vi skal kun sove 3 gange nu.7 kommentarer:

 1. Hvor er det bare en god idé med en hjemmelavet nedtællingsrulle - det skal vi også have lavet! Vi skal også i biffen og se " Otto er et næsehorn", håber ikke den er for uhyggelig til Jeppe på 4 år (?!?) God tur på lørdag. Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Nanna er også 4, men mon ikke det går. Jeg tror det - den ser i hvert fald ikke meget ret uhyggelig ud i introen :-). Også god tur til jer.

   Slet
 2. Sikke en god idé med nedtællingsliste, Didde-Louise! Jeg kan godt forstå den er et hit hos børnene : ) Den idé er herved noteret!

  Og sikke et skønt jersey-sæt du har lavet!

  Kh Marthe

  SvarSlet
 3. Super god ide med nedtælling på den måde. Jeg tror filmen er helt vildt sjov, forfilmen ser ihvertfald sjov ud :0)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.