onsdag den 13. marts 2013

Påske i mit vindue

Som tidligere nævnt elsker jeg at lege med mit køkkenvindue.

Der er så meget lækkert lys i det vindue. Alle de små nipserier kommer så fint til sin ret der.

Om lidt tid er det påske, og jeg har ikke kunnet lade være med at pynte lidt op hist og her. Jeg har leget med Hama perler, og ungerne har også været i gang. Det er altså også en hyggelig beskæftigelse, især hvis der er brændt lidt krudt af udenfor først ;-).


Her er det Nannas påskeæg, som hygger i vinduet.

Og Jonathans hænger i et andet. 

Min nye kjole hænger også fremme her i køkkenet. Jeg elsker at gå og nyde synet af den. Så fin den er.Min mand forstår slet ikke det der med, at en kjole kan hænge og pynte. For mig er det jo ikke en fast ting, der altid skal hænge der. Men nu hvor det er en helt ny sag, og jeg bare er så glad for den, ja så bliver jeg bare så glad af at gå og kigge på den.

Der er så meget mænd ikke forstår!

11 kommentarer:

 1. Den hænger da fint der. Min mand forstår ikke at jeg flytter rundt på ting, billeder og lamper. Bli´r du nogensinde tilfreds spurgte han mig en dag! Gulp, tænkte jeg. Jamen jeg er da tilfreds, men keder mig da ihjel hvis alt skal være som det altid har været (som i hans barndomshjem), ahrmen svigermor hænger julepynten de samme steder som da de købte huset inden de blev gift OMG

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi, præcis!! Det bliver så kedeligt. Jeg er da også tilfreds, men elsker fornyelse for mit blik. Kan slet ikke lade være ;-).

   Slet
 2. Ja, der er nemlig så meget mænd ikke forstår!
  Igår fik han smadret min elskede Kähler vase, men selvfølgelig skulle han give min allersmukkeste uldengel fra Smilerynker skylden, fordi den jo lige hang der, og så røg vasen ned??!!?? SUK!

  SvarSlet
  Svar
  1. pyh ha, lyder forfærdeligt!! Jeg er også lidt (hmm måske meget) øm over for visse ting her hjemme ;-).

   Slet
 3. Ja der er så meget mænd ikke forstår :0) Jeg er helt vild med påskeæggene og de små kyllinger. Måske man skulle kaste sig ud dette fine påskeprojekt. Hvilke perleplader har i brugt?

  SvarSlet
  Svar
  1. It is super duper awesome and beautiful, Didde-Louise!!!

   Slet
  2. Ja, de er også super skønne. Der findes et påskeæg, og kyllingerne er lavet på en stjerneplade :-).

   Slet
 4. Så fint, og jeg elsker også bare at lave påskepynt, det er så hyggeligt. har lige lavet en rigtig sød kylling af pomponer, som du kan se på min blog, hvis du har lyst:-)

  SvarSlet
 5. Dejlige billeder! Jeg er selv helt vild med påskepynt, pasteller og perlehygge! Og den fine kjole måtte også godt hænge og pynte hjemme hos mig - smukt!

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.