torsdag den 7. marts 2013

Skoleklar eller hvad?

Ja, efter sommerferien skal jeg i gang på fuld tid. Det bliver godt, men selvfølgelig også en kæmpe omvæltning. Men jeg går sådan og lurer efter lækre sager til min skoletaske (jeg er lærer), og da jeg så, Lailas skønne penalhus var jeg solgt. En mail blev sendt, og en byttehandel blev igangsat. Min del er under udarbejdelse.

Jeg er så glad for det lækre penalhus, som simpelthen  lige er mig. Godt ramt Laila - og tusind tak!

Et par lækre dåser til madpakken er også ankommet på matriklen. De er fra den nye Blafre kollektion, men alligevel købt med procenter. Byogmy.dk har alt fra Blafre på tilbud lige nu, og det kunne jeg simpelthen ikke stå for.

Sidst har jeg selv lavet en keyhanger til skolenøglerne i samme stil som tidligere vist.

Skoleklar? Ja, det er jeg da i den grad. Jeg elsker at være lærer, og jeg kan ikke vente med at komme tilbage. Hvis ellers jeg må få lov til at udføre mit arbejde! Hvis du følger lidt med i nyhederne, vil du nok også have hørt, at lærerne er varslet lockout af vores arbejdsgiver KL. Forhandlingerne er brudt sammen, og hvis der ikke findes en løsning inden 1. april, ender det i lockout.

Hvad regeringen forestiller sig, har jeg svært ved at gennemskue. Verdens bedste folkeskole styret af lærere med minimal forberedelsestid til skoledage på ca 7-8 timer. Samt inklusion af alle børn uanset hvad.

Ja, som du nok kan læse mellem linjerne, er jeg ikke videre stolt af vores regering. En regering, jeg slet ikke havde forestillet mig, ville komme med sådanne udspil. Hvis du vil læse mere om det, kan jeg anbefale følgende links: herher og her. Min blog er ikke tænkt som en specielt politisk blog, men dette emne vedrører os alle. Det er vores børns fremtid, der er på spil - så hvis du har en mening, må du ikke tøve med at give den til kende. På fb eller herinde, på dit job eller sammen med dine venner. Det er nødvendigt!

Nu til billederne af lækkerierne!

6 kommentarer:

 1. Lækkert penalhus - det kan jeg godt forstå at du er glad for!

  Jeg håber da sandelig også at du kan komme i gang med arbejdet igen og at dagene har tid til både forberedelse og undervisning og de mange andre opgaver, man har som lærer. Jeg synes det er så respektløst overfor lærernes faglighed det der sker ligenu - og frygteligt, hvad det kan betyde for børnene. Jeg hader især at alle politikernes spareøvelser pakkes fint ind i ord og udtryk som "inklusion" og "decentral fastsættelse af forberedelsestiden" - det lyder jo alt sammen fint på overfladen, men er som vi ved jo bare en måde at spare på. Øv!

  Håber at det løser sig og regeringen snart vågner op til dåd.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 2. uha ja - det er spændende for mange af os, hvad der kommer til at ske. Kan se du er megaklar til job - skønne sager :)

  SvarSlet
 3. Hold k... hvor ser det altså bare godt ud det penalhus, når det er en del af en lille fin Didde-Louise opstilling, og hvor er jeg glad for, at du kan lide det ♥

  Jeg er også en af dem, der bliver udsat for lockout, hvis det kommer så vidt, da jeg er ansat efter læreroverenskomst, selvom jeg jo har været naturvejleder i 13 år. Jeg håber, at parterne kan indgå en fornuftig aftale, for ellers gruer jeg for heldagsskole for mit kommende skolebarn, da jeg synes, at børn har ret til fritid. Jeg frygter også, hvad en lockout og evt. lovindgreb kan betyde for andres arbejdstidsaftaler, da man jo ikke skal være så naiv at tro, at andre arbejdsgivere ikke sidder spændt og venter på, hvad udfaldet bliver...

  Knus
  Laila

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.