lørdag den 30. marts 2013

Påskehygge

Sådan nogle kærkomne fridage med børnene samt mand kræver lidt ekstra. Så vi har haft gang i lidt forskelligt påskehygge-aktiviteter, og det har været så skønt.

Vi har klippet påskekyllinger efter bogen "Påskepynt" af Gitte Schou Hansen. Børnene klippede selv en del, og jeg hjalp dem, hvor det var svært. Om et par år ville de kyllinger helt klart være nemmere, men de ville så gerne prøve. De limede næsten selv det hele sammen, og det var de faktisk overraskende gode til.

Små påskeæg med prikker lavede de også.

Nu hænger det hele og hygger, og jeg elsker det. Jeg er også selv i gang med en hønemor, men jeg synes ikke rigtig, at jeg nåede så meget af mit eget ;-).

En leg skulle der også til, så vi gemte påskeæg. Men ikke på den traditionelle facon. I stedet for at gemme dem hist og her lavede vi en jagt. De fik fx noget legemad fra legekøkkenet først. Det skulle de sætte på plads, og der hvor det stod, var der så noget nyt, som ikke stod på sin plads. Sådan var der ca 10 ting, som havde fået ny plads, før de fandt påskeæggene i vinduet. Ja I kan sikkert se, hvad der står forkert på billedet nedenfor.

De blev da bare kære <3

Det er med tungen lige i munden, når man skal lime ;-).


Der ryddes op i baggrunden - sikke en masse små stumper af pap, vi fik lavet.

Det er selvfølgelig messing kanden, som er fyldt med påskeæg.
Nu vil jeg nyde resten af denne dejlige aften - måske kigge lidt på den hønemor, som jeg ikke blev færdig med ;-).

4 kommentarer:

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.