onsdag den 20. marts 2013

Ny elefant

Endnu en elefant i ny farvesammensætning er kommet til. Den er til søde Laila, som vil forære den til sin datter i fødselsdagsgave. Det gør mig så glad at vide, at det er til en gave.

Snart skal jeg i gang med en elefant til Nanna, for hun er dybt misundelig over alle de elefanter, som flytter ud herfra - og så har hun ikke engang en. Historien er, at både hende og Jonathan fik en hver for længe siden, men hun blev så gal på hendes, at jeg sagde til hende, at så skulle hun slet ikke have den, og at hun måtte ønske sig noget andet, jeg kunne sy til hende. Så den røg videre til et barn (eller en mor ;-)), som gerne ville have den.

Så ønskede hun sig en kat - og det fik hun. Du kan se den her.

Nu er det jo så sådan, at Jonathan har en elefant, som han er ganske glad for. Og nu hvor jeg skulle sy denne, har Nanna kredset om symaskinen - åh mor, jeg ønsker mig altså sådan en elefant.

En dag lagde hun nogle legepenge ved mit bord og sagde: En elefant til mig, mor. I pigefarver.

Hvem kan stå for det? En sød datter som sååå gerne vil have en hjemmesyet elefant af sin moder.

Så næste elefant bliver helt sikkert til hende. Jeg kan ligesom fornemme, at en elefant er højt på listen ;-). Du kan se andre af mine hjemmesyede elefanter lige her.10 kommentarer:

 1. De elefanter, de er skønne hver og en du laver!

  SvarSlet
 2. Hihi - det ville jeg altså heller ikke kunne stå for, så jeg synes det er en god idé at sy en til Nanna - det tyder på at den vil blive værdsat:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. De er simpelthen også bare så fine!!! *ha ha* din måde at reagere overfor Nanna´s utaknemmelighed er fuldstændig min måde at opdrage på :) Jeg havde gjort det samme. Gider ikke føje dem og de så ikke er glade/tilfredse.

  SvarSlet
 4. Sikke en dejlig elefant. Du laver bare så mange fantastiske ting - i skønne skønne stoffer. Ja, det må vist være Nannas tur til en ny elefant, og mon ikke at hun kan passe ordentlig på den denne gang. Kh Maria

  SvarSlet
 5. 1000 1000 tak, for den fine elefant, søde ♥

  Jeg kan godt forstå, at Nanna blev misundelig, for den er godt nok sød og lige til at kramme - og så er den tilpas tøset i farverne, uden det bliver for meget, og det passer bare så fint til pigerne her i huset :-)

  Mellemstemanden har test-krammet elefanten, og den er godkendt - ja, han blev nærmest helt forelsket i den og spurgte straks, om jeg ikke også vil sy en til ham - det kunne jeg jo ikke tage æren for, så jeg sagde, at vi måtte spørge dig ;-)

  Knus
  Laila

  SvarSlet
 6. It turned out sooooo cute!!!!

  SvarSlet
 7. Tak for alle jeres søde kommentarer :-).

  Helt sikkert skal der laves en til Nanna, det er klart ;-).

  SvarSlet
 8. Hvor er den skøn, søde Didde. Lækre lækre farver :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.