fredag den 3. maj 2013

En plakat og en stol

I mit køkken hænger (eller måske hang) en smuk plakat med fugle af Tinou, fundet lige her. Den har haft den plads i et godt stykke tid, og jeg er stadig super vild med den.

Men måske den skal afvige for alfabetplakaten lavet af Lars Arrhenius, købt via Aros.

En stol har fået en klat maling og stråler i den lækreste gule farve nedenunder plakatpladsen. Farven er er fra Flügger, nr 1314.

Men hvad synes I? Hvilken plakat skal bo i mit køkken over den nye stol?

15 kommentarer:

 1. Jeg kan nu bedst lide fugle plakaten. Den passer rigtig godt sammen med stolen især med den lyse ramme :)
  Synes alfabet plakaten bliver lidt for farverig i det hjørne - men det er selvfølgelig smag og behag ;)

  SvarSlet
 2. Er også vild med fugle! Men synes alfabet plakaten giver kant, så det bliver lidt mere rå frem for sødt og fint....

  SvarSlet
 3. Jeg stemmer på fuglene - det er et lidt lettere udtryk. Og jeg synes at rammen spiller godt sammen med den fine gule stol.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 4. Jeg synes at det skal være fuglene. Måske fordi det er forår, men også fordi jeg er helt pjattet med den farve rammen har på det billede. Meget meget fin stol iøvrigt.
  Kh
  Maria
  http://min-mors-mirakler.blogspot.dk/

  SvarSlet
 5. Jeg stemmer også på fuglene :) Den er rigtig fin.

  SvarSlet
 6. Den med fuglene er så fin til... Mvh Diana

  SvarSlet
 7. Hvor er det en smuk gul farve stolen har fået :-) jeg synes at fugleplakaten klæder stolen bedst eller var det omvendt?

  SvarSlet
 8. Jeg syns de begge er super fine, men jeg ville vælge alfabetplakaten :)Jeg elsker den fine farve som stolen har fået.

  SvarSlet
 9. Fugleplakaten hænger også herhjemme nemlig på Helenas værelse, så jeg synes, at den er rigtig fin...meeen jeg ville alligevel vælge alfabetet, hvis det var mig, da det giver looket lidt mere kant - og så passer stolens nye farve jo også perfekt til M for mælkebøtte på plakaten ;-)

  Knus
  Laila

  SvarSlet
 10. Hi hi, meget blandede kommentarer så tænker at det nok er en svær beslutning. Begge dele er skønne så det ender nok med at jeg bare skifter lidt i mellem dem ;-).

  SvarSlet
 11. Helt klart alfabetplakaten - det giver mest kant synes jeg :-) Sejt at du har fået dine øjne opereret. Jeg overvejer det selv meget, da jeg også kan få det betalt pga. styrken... men jeg ved simpelthen ikke om jeg tør! Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er slet ikke så slemt, som man frygter. Det er bare om at komme afsted og finde ud af, om det er en mulighed. Ikke alle har øjne som kan klare operation, så find ud af det først. Og tag den derfra. Når man snakker med lægen om derinde, er de meget søde og forstående over for evt bekymringer. Jeg fik en rigtig god behandling - alt i alt en kanon oplevelse.

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.