torsdag den 9. maj 2013

En vase med kant

Smukke vaser kan jeg ikke få nok af. Og Finnsdottir kan altså bare noget ovre i den genre.

I lang tid var jeg meget forelsket i vaserne Pipanella, og de har godt nok også ligget i min indkøbskurv en del gange i forskellige netshops.

Men da jeg mødte Samsurium live, var jeg slet ikke i tvivl. Dette skulle blive min første Finnsdottir vase.

Formen er anderledes, men meget dekorativ. Mønsteret giver vasen kant, mens farven er med til at bløde udtrykket op. Med et par enkle tynde grene har man igen et helt nyt udtryk. Nemt og enkelt.

Den pynter i vores vindueskarm i stuen, så jeg kan både nyde den derinde samt fra spisepladsen i køkkenet. Helt perfekt.

I sofaen er der også kommet nyt. Et smukt betræk fra Marthe med smukke grønne blomster i lyse nuancer. Jeg forelskede mig i det, da hun viste det frem for længe siden. Nu passede det ikke længere ind i hendes sofa (kender det!), og så vidste hun jo lige, at jeg var ret så vild med det. Tusind tak Marthe, så betænksomt af dig. 

4 kommentarer:

 1. Sikke en fin vase - og nu frister den også mig

  SvarSlet
 2. skøn vase du har fået fingre i.. især farven er et hit her i huset - ellers en farve jeg først "fandt" i efteråret...

  SvarSlet
 3. Så fin en vase du har købt, Didde-Louise! Jeg kan godt lide farven, og formen er jo som en skulptur i sig selv.

  Og hvor blev jeg overrasket over at se billede af det blomstrede pudebetræk i din sofa, det havde jeg ikke forventet, da jeg klikket mig ind her nu ;-) Dejligt at høre, at du er glad for det : )

  Hav en rigtig god weekend!

  Kh Marthe

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.