mandag den 27. maj 2013

Ny yndlingskjole

Syet af mig selv.

Jeg er simpelthen så glad for min nye kjole. Indsnit foran og bagpå samt ved brystet giver figur. Let a-form er min total favorit til både nederdel og kjole, helst i et lidt kraftigere stof. Denne kjole har det hele.

Den er syet i denim med 3% stræk, så den er skøn at have på. Usynlig lynlås i siden som for første gang nogen sinde slet ikke drillede. Ingen ærmer for den skal kunne bruges nu med en cardigan.

Modellen er ikke min egen, men en fra en gammel favorit i mit klædeskab. Engang fandtes et dansk mærke, som hed Bark. Det var helt fantastisk ud i kjoler og nederdele med et fedt snit i gode kvaliteter. For nogle år siden stoppede designeren bag dette mærke, så i lang tid har jeg ligget på lur på ts. Uden held.

Så jeg tog den fine sorte kjole, jeg har fra Bark og gik i gang med at kigge sømmene rigtig godt efter. For den ville jeg bare ikke klippe i. Det er jeg alt for glad for den til. Tænk nu hvis jeg ikke kunne sy det 100% fint sammen igen. Men det lykkedes at gøre Bark kunsten efter kun ved hjælp af målebånd og grundig hovedregning.

Godt jeg gjorde det - jeg kan mærke at det er en ny yndlings ;-).

Hvis du vil se en anden kjole, jeg syede til mig selv (også med udgangspunkt i en købt kjole), kan du klikke her. En smart måde at få en ekstra af en favoritbeklædningsdel på.
17 kommentarer:

 1. wauw den klæder dig virkelig flot .-)
  Kh viola

  SvarSlet
 2. Hold da maule hvor er den bare flot, og den sidder jo som skabt på dig.

  SvarSlet
 3. Wow - hvor er den bare flot til dig! Den sidder jo helt perfekt. Kan godt forstå at det er en ny yndlingskjole. Skønt at du har evnerne til at skabe den slags selv!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 4. Misundelse er en grim ting, men alligevel ;o)

  SvarSlet
 5. Hold op mand, hvor er den fin! Du er da bare en mester til det kjolesyning. Og den klær dig virkelig godt - du er smækker lækker :-)
  Kh Line

  SvarSlet
 6. Hvor ser den bare super fin ud, eller nej ikke fin, som i fin fin. Den er super smart Didde Louise.

  SvarSlet
 7. Hvor ser du godt ud. Den er så flot, og den sidder jo som støbt. Kan godt forstå at du er glad for modellen, og pre-graviditet ville jeg også ha faldet for samme model...men det var dengang... ;)

  SvarSlet
 8. hvor er den fin, og du bærer den så flot.

  desværre har jeg fået en lidt træls figur pga medicin så jeg er lidt tilbageholden med at sy til mig selv, men hvor jeg dog misunder jer der gør det :)

  SvarSlet
 9. Rigtig flot, og den vildt behagelig ud samtidig. Fedt når noget bare lykkes :)
  Kh Lena

  SvarSlet
 10. Tak skal I have :-). Den er også virkelig lækker at have på - er super tilfreds med den :-).

  SvarSlet
 11. Hvor er den bare fin! Den går jo lige i kategorien "som skabt til dig"!

  SvarSlet
 12. Skøn kjole, som man kans se at du har det godt i.
  Stine:)

  SvarSlet
 13. Fantastik - den sidder flot og er rigtig fint syet..

  SvarSlet
 14. Lækker kjole og flot finish! Virkelig fin til dig :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.