onsdag den 26. september 2012

Tvivlsomt held

Eller nej - jeg er heldig! For jeg er faktisk meget glad for mit fund. Men jeg er bare så meget i tvivl om, hvor jeg skal placere dem. Hvad der fungerer bedst. Så nu kan I lige få lov at vurdere det. Måske jeg lytter til jer - måske ikke.

Men først lige de lopper jeg fandt sammen med min mor den anden dag.

Spillet "Mix max" i retro udgave. Jonathan og jeg har forsøgt at spille det på OUH flere gange, men da reglerne ikke var der, forsøgte vi os bare frem. Knapt så sjovt faktisk. Da jeg så det på genbrug, spurgte jeg min mor, om hun kunne reglerne. Ja da, det kunne hun. Så det røg med hjem, og her lærer hun Jonathan det. Spillet er rigtig sjovt, hvis man kan reglerne ;-)!

Nanna fik puslespil med eventyr. Det eventyr yderst til højre - er der nogen, der ved, hvad det er for et?

Spillenørder! 

Og nu til mit dilemma. Jeg fandt den skønneste og smukkeste babushka dukke med i alt 6 dukker. Den største er kæmpe stor, ca 35 cm. Simpelthen så smuk. Og noget af et fund. Jeg har aldrig set sådan en stå på genbrug før i hvert fald.
Man kan læse masser om de særlige russiske dukker her. Og pyha de er faktisk dyre, hvis man vil have sådan en stor en, som jeg fandt. Heldige mig!

Nu til det første forslag - skal jeg have den store stående på min grønne hylde i køkkenet og så placere de andre sådan rundt omkring?Fx de tre små her på spejlet i gangen.


Eller det andet forslag - skal de stå samlet, så man kan se dem alle på rad og række? De er jo noget særligt, og et eller andet sted er det måske synd at skille dem ad. Her står de så alle i stuen. Dette er vinklen fra vores køkken.


Og dette er så når man står midt i stuen.

Jeg er virkelig i tvivl. Et er sikkert - de skal have en god spot. For de er bare så unikke og fine. Jeg har lige taget lidt close-ups, så I rigtigt kan se dem.

Nogen derude som har en mening?

Beklager at billederne er lidt trælse i farverne, men det danske vejr vil ligesom ikke rigtigt samarbejde.

18 kommentarer:

 1. Helt sikkert på rad og række:)

  SvarSlet
 2. Fine bruktfunn:) Syntes de var veldig fine på rad og rekke på det gule skapet:)

  SvarSlet
 3. fantastisk! - jeg havde den nøjagtig samme som barn.. dog smed jeg dem ud da jeg var vred og sort teen:-/

  Jeg synes helt klart at de skal stå sammen oppe på skabet:-)

  SvarSlet
 4. Ej hvor sjovt Didde-Louise. De er faktisk "ægte" fra Rusland. Jeg har nogen magen til som min mand har haft med hjem fra en gymnastik-tur til Rusland for mange mange år siden. De er super fine og jeg tager dem frem i ny og næ. Mine står på rad og række, nogen gange i klump, alt efter mit humør.

  SvarSlet
 5. Helt sikkert på rad og række, evt i klump som Binemor anbefaler- men helt sikkert sammen:)

  SvarSlet
 6. Jeg siger også helt klart sammen :-)
  www.janelerche.dk

  SvarSlet
 7. Sikke fine ting. Puslespillet yderst til højre er eventyret om ulven og de 7 gedekid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kender jeg slet ikke. Det skal jeg da have læst snarest!!

   Slet
 8. Hvor er du god til at indrette :-)

  SvarSlet
 9. De står på rad og række - og der har de stået siden billederne blev taget. Så måske jeg også selv var mest til det fra starten. Lige nu i skæret fra lampen bag ser det rigtig hyggeligt ud. Fantastisk :-).
  Takker for alle jeres meninger!

  SvarSlet
 10. Søde eventyrpuslespil! Jeg husker godt eventyret med gedekiddene, men ikke hvad det hed. Det var vist noget med at de skulle gemmes for ulven...

  Og fine Babuska-dukker. Jeg synes der ser finest ud, når de står på række ovenpå skabet :)

  Gode fund!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det bliver også enden af det :-).

   Eventyret hedder Ulven og de 7 gedekid, er der en anden, som har skrevet :-).

   Slet
 11. Jeg kunne heller ikke huske hvad eventyret med de 7 gedekid hed, men da jeg så billedet var der nogle minder der blev vagt om at jeg havde fået læst historien som barn, så tak for det :-)

  Jeg har også nogle babushka dukker, som min mor har haft med hjem til mig fra Rusland. Men jeg har dem kun fremme i perioder. Nogle gange er jeg helt vilde med dem, og så skifter mit humør og så bliver de pakket væk en måned eller to.

  Jeg syntes faktisk det er fint at de står forskellige steder, ret smart tænkt :-) Det kunne endda blive til en lille leg, hvor man skulle gå rundt og finde alle dukkerne :-)

  xx

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej ja, det er da en god idé! Det er også bare så fint at veksle lidt, og det kommer jeg nok også helt sikkert til :-).

   Slet
 12. De er rigtig smukke, og jeg er også vild med spillet - så fine tegninger der er på. Jeg har selv været heldig at finde nogle retro kortspil og jeg er pjattet med de illustrationer.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.