tirsdag den 9. oktober 2012

Neon-nyt!

Ak ja, neon. Jeg sværmer stadig for det. Som detaljer. Lige det der ekstra spark. Jeg synes også, at det står forfærdelig godt til pasteller. Og det har jeg jo en ret stor svaghed for.

I dag kom der en pakke fuld af lækre sager med neondetaljer. Just the way I like it! Fra søde Camilla Maria med bloggen Myminmy. Hun laver de skønneste tryk. Både til væggen og på tøj.

Så et styk til billedvæggen over sofaen, som er under udarbejdelse. Et styk på en tee til mig selv og 2 styk til Nanna. Og så var der en lille ekstra neon grøn bonus med. Tusind tak for det hele. Vi elsker det!!


Billedvæggen bliver en sammensurium af postkort, Etsy billede, Going Danish, Myminmy, kopier fra børnebøger og de skønne Liebe fugle. De er ikke 100% lagt, som jeg vil have det. Men det er in progress, og det nyder jeg.
Trøjerne på køkkenbordet med brødkassen fra Ib Laursen bagved, og så står der to Sofie Børsting billeder og venter på at komme op i køkkenet. Manden her hjemme kommer til at hænge en del op i efterårsferien i næste uge ;-).Og til sidst lige et foto af dagens tegning af Jonathan. Jeg havde gang i strygejernet, da jeg er ved at tage billeder af stof her til bloggen (ja, der sker snart nye sager herinde). Han kom forbi med et glimt i øjet og armene på ryggen: Mor, hvad for en hånd vil du have? Vi træner højre og venstre, så jeg sagde: Jeg vil rigtig gerne se, hvad du har i din venstre hånd. Rigtigt valgt og Jonathan lagde denne tegning op (bare rolig strygejernet er altså ikke varmt der). Den skønneste skæve dino jeg længe har set. Helt fantastisk. Og hans kommentarer dertil gør den kun bedre: Mor, det her er en kvæler-kødædende dinosaur. Den elsker bare at kvæle. Og ved du hvorfor den står sådan? Det gør næsten alle dinosaurer faktisk... Det er fordi de døjer så meget med ondt i nakken! Hold op hvor var det sødt og sjovt.
Det er med at gemme de her øjeblikke et dejligt sted, som man så kan finde frem en dag, hvor tankerne er grå.


10 kommentarer:

 1. virkelig virkelig fin væg du er igang med at lave, den kan jeg super godt li.

  Jeg har selv mega svært ved at vælge hvilke illustrationer jeg vil have. Vil gerne bare have en enkelt i noget sort/hvid i stuen. Men kan simpelthen ik beslutte mig. Blir ved med at falde for dem med farver....

  Men det ser rigtig fint ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak Louise :-). Jeg kan nemt forestille mig, at du har svært ved at falde for sort/hvid billeder ;-). Kender det godt lidt fra mig selv. Billedvæg er også valgt for at jeg kan lege lidt og udskifte undervejs. Det er så smart.

   Slet
 2. Man kan ikke andet end at elske Camillas tryk. Fin, fin billedevæg du får lavet.

  SvarSlet
 3. Hvor er det fint det hele! Også din kommende væg. Er selv vild med Camillas tryk og lurer stadig på, hvilket jeg skal have til at hænge herhjemme på min væg. Og hvor er han dygtig til at tegne din søn :-) Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maria :-). Jeg er også glad for det, jeg indtil videre har valgt til den.
   Jonathan er bare så sej til at tegne. Elsker hans streg.

   Slet
 4. Dejligt at høre I blev glade for det og skønt at se det kom frem i god stand! Tak for de fine ord! Og så blev jeg jo lige fast læser, hvordan jeg har undgået det er mig en gåde ;) Glæder mig til at følge dig rigtigt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så fint det hele :-). Tusind tak for det - og velkommen til :-)

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.