onsdag den 16. maj 2012

Helt sin egen

Vores lille Nannapige her hjemme er bare helt sin egen!

Hun er sådan en pige, der tit tuller rundt i sin egen verden med hendes dukker/bamser, legemad og dukkevogn. Det er noget så hyggeligt at have sådan en tullepige.

Den anden dag var hun med mig ude at handle. Da vi kom hjem så hun sådan her ud.


Med et lille klistermærke fra en banan i supermarkedet på næsen, en pose slik til pynt på kagen til i morgen (hvor hendes 4-års fødselsdag skal fejres i børnehaven) - og et ur rundt om hendes venstre ben. Skørt, skævt og skønt! 
I hvert fald måtte jeg have det foreviget, så det blev lige lidt opstillet. Men altså, på torsdag fylder hun 4! I min verden måtte hun gerne være lille lidt endnu. Bare lidt... Sådan har vi det nok alle sammen ind i mellem med vores skønne børn. Eller er det bare mig?

6 kommentarer:

 1. Hej Didde-Louise!
  Hvor er jeg bare enig med dig i, at de er så søde, så søde. Tiden går så stærkt med de små, og det er en gave at få opleve alle de små og store indfald og idèer de får i hverdagen. Det gjælder bare om at lægge mærke til det, ligesom du gør nu. Skønne børn, og jeg nyder at følge dig på din fine blog :)

  Ønsker dig en rigtig god ny dag, og tillykke med Nannas 4-års dag på torsdag! :)

  Mkh
  Marthe, Norge

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :-). Sikke en dejlig kommentar at starte dagen med :-)

   Slet
 2. de er skønne de små tullebørn, har selv en på 2 :)

  jeg tror de fleste mødre ønsker at tiden står stille så de er små længere, men 4 år er også en dejlig alder og hver alder har sin charme :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret :-)! Hver alder sin charme, selv når man er 30, 40 og 70 vil jeg tro :-)!

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.