fredag den 4. maj 2012

Kjoler og solskin

Denne uge er fløjet afsted!
Jeg har haft travlt med alt muligt. Både med syning, med maling, med hygge i haven i det fantastiske vejr, med byttehandler og med forberedelse af konfirmationsting til på søndag. Min lille niece skal konfirmeres. Så der skal selvfølgelig være lidt fra onkler og mosteren (mig). Så mine brødre og jeg har fundet på lidt underholdning, men det må I vente med at høre om til efter søndag. Min søster eller niecen skal ikke lige komme ind forbi og læse om det inden :-).
Hermed lidt billeder af de færdige kjoler, som er til en gammel venindes børn. Jeg håber, at hun kan lide dem.Den blå kjole er min favorit. Den er så flot! Jeg kan nu også godt lide den grønne. Den kunne Nanna også lide, og da hun er ca str 5 år, kunne hun lige teste den.
Den blå er str 8 år, så den kunne ingen børn her hjemme prøve.Så fik I også lidt billeder af solskinnet. Vi har bare været ude hver dag efter børnehave indtil spisetid. Og stornydt det. Jeg håber, at I derude også har haft tid til det lidt. Ungerne er så glade og leger. Jonathan ville selvfølgelig også gerne være med på billederne. Se lige hvor søde de er. Nanna forguder sin storebror og elsker, når han vil hende.Heldigvis er det gengældt. Søskendekærlighed er det bedste :-).

I kan godt glæde jer til de kommende indlæg, for jeg har så småt modtaget forskellige ønsker fra dette indlæg. Deres pakker bliver klargjort til afsendelse i dag og sendt i morgen. Jeg er meget tilfreds med mine sager, så det håber jeg også, at de bliver. Det er en fantastisk måde at få nye ting til sit hjem på - ting man ikke selv kan kreere. Jeg er så glad for, at Line viste mig ideen.

Nu vil jeg færdiggøre Nannas kjole til på søndag. Hun skal jo selvfølgelig have ny kjole, når der er stor familiefest :-).

Skøn Store Bededag til jer alle.
Og husk at deltage i min give-away, hvis du ikke allerede har været der :-).

17 kommentarer:

 1. Rigtig rigtig fine kjole... og sikke nogle kønne unger :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-). Jeg er så ret tilfreds med både det ene og det andet resultat ;-).

   Slet
 2. Nej nogle fine kjole - er helt vild med den blå - hvad er det for noget stof?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er vintage stof, så ikke sådan lige at få fat i. Desværre for det er virkelig smukt.

   Slet
 3. Det er så fint det kjolemønster... Og kjolerne er også rigtig fine ;0)

  Dine unger er jo også aldeles skønne!!! Ingen tvivl om det.

  SvarSlet
 4. Dejlige billeder af to, som elsker hinanden - ingen tvivl om det - og også skøøøøøne kjoler :-) Jeg er vild med detaljen med pipingbåndet, det giver lige det sidste pift, og stofferne er smukke på hver sin måde, så den heldige lille pige, der skal have dem, kan da kun blive henrykt over at få så smukke kjoler ;-)

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Pipingbånd er genialt! Det kan pifte ethvert mønster op :-)!
   Knus!

   Slet
 5. Meget fine kjoler! :) Og også så sød en model, der viser frem i haven...

  SvarSlet
 6. Åh hvor fine kjoler, virkelig smukke! og søde børn :)

  SvarSlet
 7. Sikke nogen skønne kjoler, og virkelig fin blog! Jeg kan se vi deler smag, og jeg glæder mig meget til at følge dig fremover :-)

  SvarSlet
 8. Hvor er det bare nogle smukke kjoler. Jeg kan også rigtig godt lide den blå kjole.

  SvarSlet
 9. Hold da op hvor er de fine! Virkelig søde!

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.