søndag den 6. januar 2013

Nyt bord

I et af mine første indlæg beklagede jeg mig over mit spisebord i køkkenet. Som I kan se på billederne i indlægget var mit gamle spisebord meget mørkt og stolene dertil ligeså. Jeg var slet ikke glad for det, så jeg gik på genbrugsjagt efter nyt. Et par måneder efter var stolene så skiftet. Mine lyselilla stole er jeg meget glad for, så det var et godt skift.

Men bordet.... Ja, det syntes jeg ikke lige var til at udskifte. For det første fordi det størrelsesmæssigt var et godt bord. Der hørte to plader til, så man kunne sidde 12 ved det (14 med god vilje), og det er jo vældig praktisk, når man får gæster.

En genbrugstur fik mig dog til at handle hurtigt. For jeg var forelsket med det samme.

Den bordplade! Ren retro men ikke for meget. Den grå farve er så fin til resten af pastellerne. Elsker elsker elsker det!

Så ja, jeg købte det! Og manden var ikke henrykt. Men efter samtale med svigerfar og muligheden for at lave plader til dette bord viste sig, blev manden overtalt. Vi solgte det andet, men med den aftale at hvis dette bord bare slet ikke virker for os i hverdagen, fordi det er for småt - ja så må jeg tage til Ikea og købe det gamle bord som vi havde før, bare i hvid. Det skal siges, at vi også har et stort havebord med plader (plads til 12) som nemt kan tages ind af havedøren, hvis vi får mange gæster. Håber ikke at det er nødvendigt at købe et andet, for jeg er så glad for det her. Jeg synes også, at det er fint at det kan vende den anden vej. Det ser bare lidt mere hyggeligt ud.

Planen er en bænk under vinduet og ovre i hjørnet hvor der ligger en bunke puslespil, som skal videre, skal jeg have fundet en lille kommode/skab, som vi kan opbevare pcerne i.

Men hvor bliver jeg dog glad, når jeg ser billedet fra i dag. For det billede i det gamle indlæg er da slet ikke lige så hyggeligt. Eller hvad siger I?

Til sidst lige et par billeder af dagens frokost for de blev nemlig indtaget ved det nye bord og med nyt service ;-).Jeg er vild med den bordplade - altså!

Tallerkenerne er selvfølgelig fra SG. De er old news, men jeg fik først mine i sidste uge. De er så fine!

Pølsehornene er med gulerødder og grahamsmel og vildt lækre. Sig til hvis jeg skal tilføje en opskrift ;-).

Nyd søndag aften - jeg skal da i hvert fald se Borgen på DR1 kl. 20.00.

13 kommentarer:

 1. Jep, jeg er også godt tilfreds ;-)

  SvarSlet
 2. Skønhed! Jeg har stadig mine tallerkener tilgode, men i år kommer der en SG til vores by YEAR :)
  Og opskrift: JA tak.
  Smil herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Opskrift følger snarest ;-)

   Slet
  2. Og dejligt at du får en SG i byen. Her skal jeg lige køre 30 km, men det er nu okay ;-).

   Slet
 3. Kan kun give dig ret.... det er blevet rigtig hyggeligt! Og jeg synes også rigtig god om dén bordplade, rigtig lækker forandring!

  SvarSlet
 4. Jeg har - utroligt nok - et genbrugsfund som spisebord der ligner dit på en prik :) Jeg faldt også total for den bordplade - og slog til. Selvom det betød at mine forældre måtte skille det ad og tage det med i bilen fra Herning til København, med benene skruet af og spændt fast på taget :) Mit bedste genbrugskøb tror jeg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor er det sjovt! Tænk sig jeg er også ret sikker på at dette er et af mine bedste fund. Jeg er så glad for det bord! Har du mon malet benene? Eller er de i træ som her? Jeg er nemlig lidt i tvivl om jeg skal male benene her hjemme ;-).

   Slet
  2. Jeg har beholdt benene u-malede. Kan ikke nænne at male dem :) Har linket til et indlæg med et billede af mit bord som svar til din kommentar på min bliog :)

   Slet
 5. Det er da også for fedt, det bord! Kan godt forstå du faldt pladask!

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.