fredag den 23. marts 2012

Forårskjole

Endnu en kjole til Nanna. Hun bliver i den grad beriget med sommertøj i disse dage, men det er jo også lige om lidt, ikk?
Modellen er Iris fra Stof2000. Jeg har reguleret lidt på halsudskæringen, da hovedet ellers ikke kunne komme igennem, men ellers er den bare syet efter opskriften.


Lækkert retro stof med kirsebær på toppen. Den er blevet sød til hende, og hun kommer til at nyde at fjolle rundt i den til sommer med bare arme og ben.


Haven skriger på hjælp, men da vi ikke har boet i her så længe, er den blev lidt overset. Måske jeg får mere lyst til det i år.
Nye sandaler er også indkøbt. Jeg elsker Angulus til børnene. Det er virkelig noget lækkert fodtøj. Den her model er fra sidste år (måske to år siden). Jeg fandt dem på ts til kun 150 inkl. De er brugt max 5 gange og fuldstændig som nye. Det var en virkelig god handel. Så heldig er jeg ikke altid derinde, men jeg har været heldig nogle gange. Når det sker, bliver jeg glad hver gang, jeg kigger på den ting, jeg købte til billige penge. Så det kan da kun blive en god sommer, når Nanna skal have disse på hver dag (for vi regner da med fantastisk vejr denne sommer og kun regn om natten!).
God dag derude :-)!

4 kommentarer:

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.