lørdag den 31. marts 2012

Lynlås - I did it!!

Yes, jeg klarede den. Helt selv fik jeg sat en lynlås i. Det gik faktisk ret godt og nemt. Den skulle lige af en enkelt gang, men så gik det fint. Det er ikke mega nemt, men heller ikke umuligt.
Jeg er ret vild med den finish, tøjet får, når der er en lynlås i. Så jeg bøvler gerne lidt med det igen, og til sidst skal jeg nok kunne ordne det på nul komma fem ;-).

Nu kommer der lige lidt billedspam. Jonathan stod nemlig model her og jeg synes, at han var så sød. Han er ikke meget for det, men for 5 min går det lige. Lidt sjovt kan jeg nu se, at han synes det er. Dreje rundt og danse omkring. Men det vil han nok aldrig indrømme. Utrolig så bevidst han er om det. Jeg husker da, at min storebror ind i mellem var klædt ud som pige, da vi var små. Det var jo bare sjovt at prøve. Men måske var han også kun i tøjet i 5 min. Det husker jeg faktisk ikke rigtig noget om.Modellen er fra Ottobre 3/2011. Så fin med de pufærmer og lynlåsen. Og det der 50´er snit er altså bare et hit! Alt med vidde er så skønt til de små :-).

6 kommentarer:

 1. Hi hi dejligt at børn bare får lov til at være børn uden nogen form for rolle prædikat...
  Er vild med den kontrast af gul og lilla.. WELL DONE..
  Kh
  Mille

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det skal man ikke hænge sig så meget i. Det med rollerne. Børn skal have lov at lege :-).
   Gul og lilla er så skønt sammen! Der sker bare noget godt, når de sættes side om side.
   Kh

   Slet
 2. Hvor er den fin. Jeg har også det blad liggende og har kigget mange gange på denne model. Nu må jeg da se at komme i gang, for de er da bare så fine dine 50´kjoler. Melder mig som fast læser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-). Denne er fra bladet, men de andre er fra et Simplicity mønster, et gammelt et. Men det her er da også super fint. Kan altså bare godt lide den lynlås detalje!
   Og velkommen til :-)!

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.