torsdag den 22. marts 2012

Gul

Jeg elsker gul! Det er bare en skøn farve, som går til rigtig mange andre farver. Selvfølgelig lilla og brun. Men også blå og grøn, ja lyserød og pink ser også fedt ud til gult. Jeg kunne blive ved.
Nanna plejer også at være forrygende i gul - men denne gang har jeg ikke ramt plet. Den er bare for fesen gul. Til gengæld er modellen et kæmpe hit, og den skal syes igen - det er helt sikkert. Der er god vidde, og det elsker min lille dansepige. Der er let puf i ærmerne, og det elsker jeg. Total win-win.
Næste gang skal jeg vist sy den i pink eller knaldgul. Så rammer jeg plet, det ved jeg ;-).Jeg har selv lavet kantebånd, for at afslutningen blev fin. Det var faktisk overraskende enkelt. Og det giver lige det sidste til tøjet, når sådan en detalje er i orden.


Perlekæden er en kreation fra Jonathan til Nanna fra et OUH ophold. Han var god til at lave ting til både far og Nanna, når vi skulle være der i mange dage. Det var så dejligt, for det bragte så megen glæde.


Nogle dage er Nanna altså bare i hopla til foto shoots. Elsker når hun ser så fræk ud. Men er det rigtigt, at hun forsvinder lidt i denne lyse sarte gule? Eller er det bare mig?Billedet blev lidt rystet, men det har fanget ærmet bedst. 


Yay, må vi få en is i det gode vejr? Hop hop hop! Børn giver så meget - de forstår slet ikke, hvor glad man bliver indeni, kun fordi vi er. 

4 kommentarer:

 1. Hvor er det bare en smuk kjole, du der har fået kreeret! Elsker stoffet, sog jeg har i en grøn udgave. Måske du vil bytte et stykke med mig? :-) I så fald så skriv en mail.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 2. ER helt vild med det sidste billede.. Elsker bare den glæde der lyser ud af billedet.. Kan godt se hva du mener med at det er en fesen gul ifht mange af de andre ting (skønnne) ting du producere.. Ved ikke om jeg synes hun bliver bleg i den.. måske der bare skal sættes lidt mere knald på hårpynten el leggings . evt i en knald orange (min total yndlingsfarve)...
  Bare min ydmyge mening.. Men er helt vild med stoffet... Skønne blomster...
  Ps: har ikke glemt mit indlæg om en blogaward.. ER bare hængt op pt...
  Kh
  Mille

  SvarSlet
 3. Jeg skulle så lige til at skrive præcist det samme som Anna. Jeg har nemlig også den anden farvekombi af stoffet, men har aldrig set denne. Fin! :)
  Kh Line

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.