onsdag den 28. marts 2012

Ny header

Ta daaa! Er den ikke bare fin?

Det er Line med bloggen Xo Ein Ding, der har lavet den for mig. Elefanterne har jeg selv syet og taget billeder af, men resten er hendes fortjeneste. Virkelig fint. Jeg er så glad så glad for den.

Jeg har syet en del af de der elefanter. De er fra et mønster, man kan købe ved Stof og Stil, og jeg er helt vild med dem. Jeg elsker at man kan sætte en masse stoffer sammen og danne sit helt eget udtryk på hver enkelt elefant. Perfekte til barselsgaver - eller måske bare til veninden som elsker elefanter? Det gør jeg! Jeg har siden gymnasiet været vild med dem.
Min veninde og jeg rejste lidt rundt efter gym, og i Thailand prøvede vi at ride på en, altså en elefant. Ret specielt, og måske kan jeg faktisk bedst lide elefanter, som jeg selv syer eller køber. I virkeligheden er de jo ret enorme, og deres hud er mega hård. Sådan kære vil jeg ikke kalde dem.

Dog havde vi den sødeste oplevelse med en. Den skulle vaskes nede i en å. Det gad den slet ikke. Så det store dyr forsøgte at gemme sig bag en lille busk. Ha ha, det var morsomt! Den kom dog i bad - og den nød det vist også, da den først var i. Fuldstændig som et lille barn ;-).

Her til sidst et hovedbrud! Jeg er ved at sy en kjole efter en model med lynlås i. Pyha, det er bøvlet! Men jeg har en gammel gymnasie veninde som skal have to kjoler efter modellen til hendes døtre. Så det skal bare sidde i skabet på denne her tester (som nok ender med at blive Nannas). Øvelse gør vel mester, men hvis I har nogle fif til det her med lynlås, hører jeg gerne fra jer :-).

10 kommentarer:

 1. Den er rigtig fin :-) Og i øvrigt er det også en rigtig dejlig blog, du har!

  SvarSlet
 2. Svar
  1. Ja! Jeg er også bare så glad for den :-)!

   Slet
 3. Det er bare blevet så fint Didde her i Vaga Vong <3. Det er så hyggeligt at følge med i dine kreative udfoldelser.
  Tror nok lige ham krudtuglen der deler fødselsdag med dig, ønsker sig noget faster handmade :p

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sofie :). Og mon ikke det kunne lade sig gøre til ham krudtuglen ;-)!

   Slet
 4. Sikke en fin Header du har fået passer perfekt på din stil og dit udtryk.. Ps: skal nok får svaret på din mail.. Men har ligeså lige sat sidste punktum i en 45 sider lang fysik rapport... og det første jeg gør er at tjekke din blog.. ku slet ikke lade være.. En hel uge uden blog er jo forfærdeligt...
  Kh Mille

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mille!
   Og tillykke med dit sidste punktum i din opgave. Det er så fed en fornemmelse, selvom man nok aldrig kan blive heeelt færdig med en opgave. Der er jo altid noget, man lige kan gøre mere ved. Men når din mave siger du er færdig, så stol på den.
   Blogland bliver man helt afhængig af! På den gode måde ;-).
   Kh Didde-Louise

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.