torsdag den 29. marts 2012

Når to tøser bliver veninder

Faktisk er det ret utroligt. Min veninde og jeg fandt hinanden i gymnasiet. Det blev til samme klasse, samme sidekammerat i stort set alle timer i 3 år. Vi gik på VG (Varde Gym), og vi delte alt. Hvad vi ikke har snakket om, fnist af og danset til. Det er ikke småting. Det var den samme veninde, som jeg rejste med lidt tid efter gym. Uanset hvor jeg har stået i mit liv, har hun altid været der for mig - og jeg håber, at jeg har været der på samme måde for hende. For der er sket meget gennem de her 14 år.
Kærester, adresser, uddannelser, graviditeter, børn, sygdom - og vi bliver ældre. Men på en eller anden måde er det lykkedes os at have fat i hinanden. Også selv om vi måske har været langt fra hinanden i vores liv i perioder. Det er et venskab, som jeg altid vil værne om. Med ærlighed, kærlighed og hyggelige stunder. Dem skal man samle på, hvis du spørger mig.
Men tilbage til det utrolige som jeg kom helt fra.
Min datter og hendes datter er nemlig også bare blevet helt fantastisk gode veninder. Vi mærker dem stort set ikke, når de er sammen. De leger så fint. Nanna er jo lillesøster her hjemme, og veninden er lige blevet storesøster. Det er faktisk smart, for det er tydeligt at mærke, at Nanna er vant til at blive bestemt lidt over. Så det finder hun sig fint i. Hun kan heldigvis sagtens stadig sige fra, men jeg tror godt, at hun kan lide, når andre tager lidt styring på legen. Især når det er en leg, hun godt gider - som far, mor og børn eller dukkehus.
Men nej, hvor er det bare dejligt. Veninden og jeg storhygger, imens de leger. Det er jo nærmest en drøm, der går i opfyldelse, når ens veninde har en datter, som klikker fantastisk med ens egen datter :-).

Nanna skulle have en ny nederdel den anden dag. Og da hun så spurgte, om jeg ikke kunne lave en til veninden her; ja så kunne jeg da ikke sige nej. Nanna valgte stoffer til både skørtet og sløjferne.
Det kom hun helt fint fra :-).
Veninden fik den med den gule sløjfe.
Og Nanna snuppede den med lilla sløjfe.

Jeg fik desværre ikke taget billeder af dem på, men det er så nem en nederdel. 2 rektangler syes sammen, elastik foroven og så detaljer som man nu lyster. Skøn til børnehavebrug og i haven med bare ben til sommer. 

I dag har jeg været på genbrug, og jeg fandt flere sager, som jeg er helt vildt begejstret for. Jeg viser jer det hele i løbet af weekenden :-).

6 kommentarer:

 1. Dejligt med gode barndomsveninder - det er noget jeg kan tale med om, har nemlig tre af slagsen helt tilbage fra 8. klasse og dem vil jeg for alt i verden ikke undvære :)

  Søde nederdele!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er da fantastisk med gode veninder! Skønt skønt skønt :-)

   Slet
 2. Som en klog person engang sagde Venner er familien du selv vælger... Det må man sige ja til.. Der er ikke noget bedre når man bare klikker med et andet menneske og de kender en på godt og ondt og stadig acceptere en...
  Men tilbage til de der nederdele.. Du kan altså ikke være det bekendt.. ;0) Nu må jeg jo også lave sådan en.. HMMM... Du må vidst heller pakke den der bil en dag ;0)
  Kh Mille

  SvarSlet
 3. Ps: har fået taget mig sammen og lavet det indlæg hvor jeg tildeler dig en blogaward.. I den andledning lånte jeg lige et par billeder af dine smukke kjoler..har lovelinket...
  kh Mille

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så rigtigt det med vennerne! Det er det bedste at have sådan nogle :-).
   Hi hi, ja den her nederdel er faktisk nemmere end de andre, men jeg er nu mere til de andre. De er så fine, fordi man kan lege så meget med farverne :-).
   Tak tak tak for de søde ord om mig og Vaga Vong. Jeg er så glad lige nu :-).

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.