tirsdag den 21. august 2012

Det bliver ikke bedre!

Når jeg hopper i en af Trines fantastiske kjoler, ja så bliver det bare ikke meget bedre. Jeg føler mig så godt tilpas! Kjolen er bare lige mig med det skønneste snit og de der lommer. Ååååhhhh hvor er det bare lækkert med lommer i en kjole. Det bliver simpelthen bare en tand mere afslappet, når man får sådan en kjole med lommer på. Afslappet, feminin og smuk - sådan føles det altså bare at have denne kjole på. Kan klart anbefales!

Jeg har da også to af slagsen, da det også var sådan en kjole, jeg havde på til min fødselsdag. Måtte bare eje en ekstra, så Trine var så sød at sige ja til at sy en mere. Hun kunne få fast arbejde for mig, for jeg vil gerne have flere. Men har en idé om at prøve at aflure mønsteret på dem jeg har. Det kræver nok en del testere, og måske går det slet ikke. Men det er værd at prøve, for mønsteret er helt umuligt at finde.

Beklager - billedspam! Men elsker den kjole - og så har Nanna også fået ny nederdel, som også lige skal vises frem.Billede uden virkemidler

Og et med - ja jeg kan bedst lide dette. De her billedredigeringsprogrammer kan altså en ting eller tre ;-)

Nanna i hendes nye favorit nederdel. Og moderens! Den indeholder nemlig stort set kun favorit stoffer.


Nederdelen er syet med dobbelttråd i overtråden i stikningerne. Så træder de lidt mere frem, og det må de altså gerne når nu jeg har valgt neon orange som farve dertil :-). Stofferne er næsten alle retro. Graziela hjerter og æbler. Blomster i skønne farver. Og så lige en enkelt med prikker som er ny, men passede til resten. En fryd for øjet :-).

 Vi var til barnedåb i disse sæt, så Thomas knipsede lige lidt fotos af os inden hjemme fra. Det sidste her er dog fra selve festen.

En lækker dag med sol og leg - og god mad. Desværre kunne Jonathan og Thomas ikke komme med, da dåbsbarnet havde skoldkopper. For farligt for Jonathan. Så vi måtte dele os op. Det er vi ret vant til, men det er lidt hårdt alligevel. Man vil jo nok gerne afsted som familie.
Heldigvis havde far og søn en god dag hjemme med fodbold, lego og et par batman gaver (t-shirt og strømper). Og Nanna og jeg havde også en god dag! Jeg havde egentlig lovet mig selv, at dette indlæg ikke måtte blive et indlæg om alt det sure, for det var faktisk en god dag for os alle. På trods af isolationsregler og alt det der med opdeling og at der er så mange ting, vi ikke kan sammen som familie. Det er vigtigt at huske på det gode og på glæden. For selvom vi står i en svær tid, som dog har været meget sværere - ja så er der stadig masser af lys og glæde i vores liv. Ind i mellem overskygger det hårde og det trælse. Det må det også gerne, når man har dage som fx disse.

Men vi vil det her liv, fandme - i smukke kjoler og nederdele. Og knægten i en batman t-shirt. Det bliver bare ikke bedre!11 kommentarer:

 1. Du er så sød! Og I er dejlige i jeres fine kjole og nederdel :)

  SvarSlet
 2. Ja, hold da op, det er en smuk kjole!! Eller... det må nu også have noget med bæreren at gøre, for samlinger på den måde på maven får mig til at se gravid ud. :(
  Den kan jeg godt se, at du bør have et helt skab fuld af. Den er da også perfekt med det lille ærme!

  Og nederdelen er også så fin!! Hvor er Nanna kær! :)

  Det må da være hårdt på mange måder at have så sygt et barn! Så må det være i orden at være ked af det nogle gange - også på bloggen!! Når der er plads til at føle de mørkere følelser, er de lykkelige stunder jo bare ekstra vidunderlige. :)

  SvarSlet
 3. Jeg har også kig på Trine´s kjoler, men da jeg ikke sådan helt 100 er en kjolepige ved jeg ikke om jeg tør :)
  Du ser alletiders ud Didde-Louise(!) og Nanna´s nye nederdel er da så fin, sommerlig og dejlig i farverne.

  SvarSlet
 4. Jeg er også så glad for de kjoler. Modellen er mega skøn! Jeg er så også rigtig meget til kjoler, nederdel og tunikaer. Det kunne ikke være mere mig.

  Bloggen er uden tvivl både til det lyse og til det mørke. Der skal være plads til begge dele.

  Tak for roserne om nederdelen :-)

  SvarSlet
 5. Wow... Sikke en flot kjole- den klæder dig!

  Nederdelen er også smuk.... ;)

  SvarSlet
 6. Jeg er også hel vild med den kjole-model. Figursyet er lige mig. Sjovt at du bedre kan lide det redigerede billede - jeg er faktisk mere til det første, da man bedre kan se jeres ansigstudtryk og kjolens mønster.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 7. Hvor ser I skønne ud, du og Nanna-pigen. Det glæder mig at kjolen hitter.

  kram

  SvarSlet
 8. flot kjole og nederdel, og hvor er din datter bare skøn, elsker billedet hvor hun lige tager sig en svingom for at vise hvad nederdelen kan :)

  det er på godt jysk rigtig træls at i skal så meget igennem så i ikke kan tage afsted som en samlet familie, men det er godt at i kan se de lyse sider af hverdagene på trods af det i går igennem

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.