søndag den 19. august 2012

Juniorbetræk i firkanter

Så har jeg været i gang med at klippe firkanter. Til et tøsebetræk denne gang.

En af mine veninder holder barnedåb i dag, og hendes lille datter skulle da have et nyt betræk i retro firkanter. Jeg synes, at det er en fin gave. Der er lagt masser af timer og overvejelser i det, og jeg er da også godt tilfreds med resultatet.Så fik I også lige lov at se, hvordan Nanna sover. Flagranken er fra Laila, Barbapapa udklippet er fra ts, Helga (den hæklede elg) har I næsten lige set, plakaten med de dansende børn er herfra, og det lille diplom neden under plakaten er fra mini disco på Mallorca. Og Nanna er meget stolt af det ;-).

Betrækket er i mange forskellige farver, men det kan jeg ret godt lide. Bagsiden er et stykke retro stof i hvidt med lyserøde blomster og grønne blade.

Nu håber jeg bare, at gaven falder i god jord.
God søndag derude :-).

10 kommentarer:

 1. Virkelig flot håndarbejde. Syes det er en flot og personlig gave at komme med.
  Sikke et sødt værelse Nanna har :) tak for inspiration.
  Hilsner fra Lisa

  SvarSlet
 2. Ja, det faldt heldigvis i god jord :-). Dejligt!

  SvarSlet
 3. Det er superflot, kan godt forstå de blev glade for det :)

  SvarSlet
 4. Åhr... Det er da også rimelig sejt at have et disco-diplom fra Mallorca :) Sikke et skønt værelse og sikke et smukt betræk - jeg kan også godt forstå det faldt i god jord :)

  SvarSlet
 5. Det er virkelig en fin sammensætning af farver og motiver, du har lavet, så jeg kan godt forstå, at modtageren blev glad - og skønt at se Nannas hyggelige værelse og genkende lidt krea fra min hånd ;-)

  Knus
  Laila

  SvarSlet
 6. Ja, det blev et fint betræk :-).

  Diplomet har de begge - og ja det er da mega sejt! Det skal bare gemmes og huskes.

  Laila, vi er så glade for den flagranke. Børnene har deleværelse, hvilket nok er ret svært at se på billedet. Men Jonathan sover altså lige ved siden af. Det nyder de begge - og så får de også begge glæde af de hyggesager, jeg bruger inde hos dem :-)

  SvarSlet
 7. Sikke da en fantastisk gave!! Det var godt, at den blev værdsat!

  Vi har også en uro lavet af Gamling på TS. Jeg er imponeret over det store arbejde til så lille en pris (nu ved jeg ikke, om hun har sat priserne op siden)! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også, at det var meget rimelige priser. Så bestilte nogle stykker ;-). De er bare så fine!

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.